miercuri, 25 octombrie 2017

Simona Halep a fost învinsă categoric de Caroline Wozniacki la Turneul Campioanelor !

Simona Halep a pierdut clar intalnirea disputata miercuri, 25 octombrie, cu Caroline Wozniacki, in cadrul Grupei Rosii de la Turneul Campioanelor.
Tenismena noastra a fost invinsa in doua seturi de daneza, scor de neprezentare: 0-6, 2-6.

Dupa victoriile categorice inregistrate in primele meciuri, Halep si Wozniacki si-au disputat practic suprematia in Grupa Rosie. Totusi, intalnirea n-a avut istoric, fiind departe de partida echilibrata la care se asteptau specialistii.

Nervoasa si nerabdatoare sa finalizeze punctele, Simona nu s-a regasit si a fost surclasata de o Wozniacki care a servit fantastic.

Primul set a durat doar 25 de minute si nici macar interventia lui Darren Cahill n-a salvat-o pe ocupanta primului loc in ierarhia WTA de la a fi invinsa la 0.

Setul doi a fost mai echilibrat, dar Simona a lasat aceeasi senzatie de nervozitate si nerabdare. In schimb, Wozniacki si-a pastrat calmul si a incheiat partida in doar o ora si 3 minute.

Publicatiile internationale comenteaza infrangerea categorica suferita miercuri dupa-amiaza de Simona Halep in fata Carolinei Wozniacki, in Grupa Rosie a Turneului Campioanelor de la Singapore.

Dar iată ce scrie presa internaţională după înfrangerea Simonei Halep:

"Caroline Wozniacki a demolat-o pe Simona Halep in doar 64 de minute. Halep s-a chinuit sa intre in meci si a comis multe greseli nefortate" - Tennis World.

"Wozniacki a trecut ca o furtuna peste Simona Halep. Daneza a continuat forma buna la Turneul Campioanelor, unde a pierdut pana acum doar 4 game-uri in doua meciuri" - WTA.

"Dupa ce a dominat-o pe Caroline Garcia in primul meci, Simona Halep a trait o cu totul alta experienta in cea de-a doua ei aparitie la Singapore. Numarul 1 mondial a fost surclasat de Caroline Wozniacki, in doar o ora de joc" - L'Equipe.

"O partida dezastruoasa facuta de Simona Halep. Românca a suferit o lectie severa intr-un joc in care a castigat doar doua game-uri" - Tennis Circus.

"O Halep de nerecunoscut a fost invinsa de Wozniacki, care a profitat din plin de starea de nervozitate a româncei" - El Mundo Deportivo.

În urmatoarea partida, programata vineri dupa-amiaza, Simona Halep o va intalni pe ucraineanca Elina Svitolina. Pentru a fi sigura de calificarea in semifinale, reprezentanta noastra are nevoie de o victorie.


ZIARE.COM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu