joi, 17 mai 2018

Concursul Evaluare Interactiva pentru semestrul II este în plină desfășurare. Vă așteptăm pe EvaluareInteractiva.ro!

Dascăl drag,

Ne apropiem cu pași repezi de finalul unui an școlar încărcat de evenimente și realizări. Urmează pentru mulți copii o serie întreagă de evaluări, care mai de care mai provocatoare. Le dorim tuturor să facă față cu brio probelor ce urmează!

Echipa EvaluareInteractiva.ro vă invită la cea de-a doua etapă a concursului online de cultură generală. Este,cu siguranță, una dintre acele competiții la care copiii participă cu plăcere și fără stres, având la dispoziție o serie întreagă de teste gratuite pentru antrenament, menite să îi ajute atât în pregătirea pentru concursul propus de noi, cât și pentru pregătirea altor testări.

Ce trebuie să faceți dumneavoastră, ca profesor, este extrem de simplu:
  1. Creați-vă un cont pe www.evaluareinteractiva.ro. Este gratuit!
  2. Intrați în contul dumneavoastră și înregistrați elevi în sistemul de pregătire și testare;
  3. Le comunicați elevilor userul și parola (individuale);
  4. Îi încurajați să se antreneze;
  5. Îi înscrieți la concurs doar pe acei copii care doresc să participe.
  6. La un lot de minimum 5 copii inscriși, în contul de mentor se generează automat un set de documente ce atestă coordonarea concursului.
!!! Atenție: Utilizarea platformei este absolut gratuită, iar participarea la concurs (15 lei/copil) este opțională. Așadar, înregistrarea, pregătirea, monitorizarea în modulele gratuite nu vă obligă să participați și la concurs. Concursul este activ inclusiv până pe 15 iunie 2018 și poate fi susținut și de acasă sub supravegherea unui adult.

Toți copiii care au obținut minimum 100 de puncte, la oricare etapă din acest an școlar,sunt calificati automat în etapa de creație unde vor realiza o lucrare artistico-plastică pe tema„Povestea mea preferată”, prin orice tehnică de lucru.

Cum se desfășoară etapa de creație? 
Fiecare copil care încheie concursul cu peste 100 de puncte își pregătește lucrarea și o va trimite pe e-mail pe adresa noastră, prin intermediul coordonatorului sau părintelui (emailul va conține o fotografie a lucrării, însoțită de datele participantului: nume, școală, clasă și numele coordonatorului) până la data de 20 Iunie 2018. Toate lucrările vor fi încărcate pe pagina de Facebook Evaluare Interactivă,  într-o secțiune dedicată concursului. Pe tot parcursul vacanței de vară, copiii, coordonatorii și părinții vor populariza lucrările cu scopul de a obține cât mai multe like-uri. Câștigătorul premiului de popularitate va fi recompensat la început de an școlar cu un Laptop.
Reacția câștigătorului de anul trecut a fost extraordinară la primirea premiului.

Obs: Doar lucrările care au Like-uri valide (neplătite) sunt luate în considerare pentru desemnarea câștigătorului. Detalii găsiți în regulamentul concursului disponibil pe evaluareinteractiva.ro.
Acestea fiind spuse, ne dorim să vă bucurați de beneficiile acestui instrument util și ușor de utilizat pe care îl aveți la dispoziție. În contul dvs. de pe platformă puteți consulta broșura platformei în care este specificată și politica de discount pentru aceia dintre dumneavoastră care doresc să înscrie un lot de copii la concurs. Accesați butonul de mai jos!
 
Vă așteptăm cu drag pe EvaluareInteractiva.ro
Cu prietenie,
Ramona Mitruti
0722228529

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu