sâmbătă, 19 mai 2018

Carnagiu la Jibou - Patru studente din Maramureş au murit iar alta este în stare critică după ce o maşină în care se aflau a fost lovită de tren!

Un accident de circulație deosebit de grav a avut loc în în Jibou, județul Sălaj. Patru tinere din Maramureș, cu vârste cuprinse între 20 și 21 de ani, au murit pe loc după ce mașina în care se aflau a fost spulberată de trenul Baia Mare- Jibou, iar o alta se zbate între viață și moarte. La această oră, medicii efectuează manevre de resuscitare a acesteia.
Potrivit primelor informații, accidentul s-ar fi petrecut după ce una dintre fetele care conducea autoturismul nu s-a asigurat la trecerea cu calea ferată, fiind spulberate de către trenul care circula pe ruta Baia Mare – Jibou.

Mai multe echipaje ale pompierilor militari din Jibou și Zalău, echipaje SMURD dar și de la Poliție sunt în acest moment la fața locului. Atât traficul rutier cât și cel feroviar sunt în acest moment oprite. Vom reveni cu amănunte.
Actualizare 1:

Azi după amiază, în jurul orei 18.00, poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că un autoturism a fost lovit de tren, la intersecţia căii ferate cu centura ocolitoare a oraşului Jibou. În urma impactului, patru persoane au decedat, iar a cincea se află în stare gravă.
Persoanele decedate erau pasagere în autoturism. Toate persoanele implicate sunt din judeţul Maramureş şi au vârste de 20 şi 21 de ani.
Semnalele acustice erau în funcţiune. Garnitura de tren făcea legătura între Baia Mare şi Jibou. Mecanicul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii sunt în continuare prezenţi la faţa locului (n.red. ora 19.55), pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul. Traficul feroviar nu a fost afectat”, a declarat Maria Cristea, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.



Preluare http://www.actualmm.ro/ultima-ora-carnagiu-la-jibou-patru-fete-din-maramures-au-murit-iar-alta-este-in-stare-critica-dupa-ce-masina-in-care-se-aflau-a-fost-lovita-de-tren/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu