marți, 13 februarie 2018

Liliana Moga (PSD): „S-a înregistrat o creștere a salariilor și locurilor de muncă în mediul privat”



Guvernarea PSD a adus beneficii consistente nu doar bugetarilor, ci și mediului privat, susțin reprezentanții PSD Maramureș care activează în mediul privat. Potrivit consilierului județean PSD, Liliana Moga, un studiu realizat de o entitate independentă specializată – Smartree, pe baza datelor din peste 200 de companii multinaționale si autohtone, care totalizează peste 450.000 de angajați procesați anual și cumulează în total o cifra de afaceri de peste 2,5 miliarde de euro, arată că a crescut cu 12% numărul angajaților din companiile private din România,  în 2017.
”Totodată, anul trecut au crescut cu 11,95%  salariile angajaților din companiile private din România și au crescut cu 11,42% bonusurile angajaților care lucrează în companiile privat. Tot în 2017, și bunăstarea angajaților din companiile private a crescut cu 7%”, a precizat consilierul județean PSD, Liliana Moga.
Potrivit aleșilor PSD Maramureș, toate aceste lucruri arată că măsurile guvernului s-au reflectat în mod pozitiv și asupra mediului privat prin creșterea salariului minim pe economie, a creșterilor de salarii din privat determinate de concurența cu creșterile de la stat, scăderea sau eliminare mai multor taxe dar și relaxarea fiscală pentru firme.


                                                                                             PSD

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu