marți, 27 februarie 2018

Informare Media IPMM


Vă mulțumesc pentru invitația de a participa, cu emoție, dar și deosebită bucurie, la o distinsă ceremonie publică, de a conferi titlul de Cetățean de Onoare al județului Maramureș, domnului academician Alexandru Surdu, vicepreședinte al Academiei Române.
Suntem prezenți în compania unei personalități a învățământului superior din România. Profesorul universitar doctor, academician Alexandru Surdu, este recunoscut și apreciat în țară și străinătate pentru multiple realizări științifice în domeniul filosofie și în științele socio-umane. De asemenea, este considerat o personalitate marcantă a culturii române, cu o carieră strălucită în domeniu.  
 A onorat catedra universitară de la Facultatea de Filozofie a Universității din București pe care a slujit-o cu dăruire, cu pasiune și competență pe toate treptele ierarhiei didactice universitare. Prezența deosebit de activă a domnului academician Alexandru Surdu în plan universitar, academic, științific, cultural și social i-a adus o înaltă recunoaștere a meritelor și o deosebită apreciere din partea societății. Domnia sa întruchipează personalitatea unui cercetător și profesor universitar doctor de înaltă ținută academică, care a transmis prin entuziasmul său dorința de autodepășire la toți cei care i-a îndrumat de-a lungul carierei sale.
Excelența Voastră, domnule academician Alexandru Surdu, ceremonia publică de azi reprezintă prilejul de a vă arăta prețuirea de care vă bucurați pentru excepționala dumneavoastră operă didactică, filosofică, științifică,  culturală, socială, managerială și umană.

Este o mare onoare pentru noi toți, cei prezenți, și o nedisimulată bucurie să vi se confere Titlul de Cetățean de Onoare al județului Maramureș. Este o recunoaștere a unei distinse și prestigioase personalități a culturii contemporane, a excelenței științifice și profesionale în domeniul filosofiei, a dimensiunii morale în educație, a vocației trăită ca atare, cu artă și pasiune.
Felicit Consiliul Județean Maramureș și pe aleșii județeni pentru hotărârea de a acorda acest titlu vicepreședintelui Academiei Române.
Vă mulțumim, distinse domnule academician, pentru tot ceea ce ați realizat până acum și vă doresc multă sănătate și putere de muncă pentru a vă continua cu aceeași pasiune și competență, activitatea pe tărâmul filosofic, cultural și în științele socio-umane.
Vă mulțumesc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu