luni, 26 februarie 2018

Eurovision 2018 – The Humans, trupa care va reprezenta România la Lisabona



 Trupa a câștigat finala concursului cu melodia Goodbye și va reprezenta țara noastra la competiția care va avea loc în luna mai. The Humans – Goodbye este melodia care va urca pe scena de la Lisabona, în luna mai.

The Humans este o trupă formată din șase membri Adi Tetrade (tobe), Alin Neagoe (bass), Alex Matei (clape), Alex Cismaru (chitară), Cristina Caramarcu (voce). Formația a fost recent formată, după cum au afirmat chiar membrii ei, după ce au aflat că au câștigat finala Eurovision 2018 și că vor reprezenta țara la Lisabona.
„Mulţumim din suflet. Celor care ne-au votat şi celor care au crezut în noi. Astăzi împlinim un an”, le-au spus membrii trupei The Humans celor din sală.

Melodia lor a fost apreciată și în semifinală, obținând cel mai mare punctaj. Fiecare dintre cei 6 membri ai trupei The Humans rezonează în acelaşi mix de stiluri muzicale: funk-pop-rock: Adi Tetrade (tobe), Alin Neagoe (bass), Alexandru Matei (clape), Alex Cismaru (chitară), Adrian Tănase (voce), Cristina Caramarcu (voce).

„Noi credem în Umanitate” – acesta este motto-ul sub care trupa își prezintă actul artistic.

„Toată paleta de emoții umane, reperul înalt al valorilor adunate din experiența de viață a celor șase muzicieni, exercițiul de empatie adunat în timp este ceea ce îi reprezintă. Muzica lor nu este un act mecanic de interpretare, ci o împărtășire de emoții, fără granițe între scenă și public. Muzica lor nu este doar o reproducere, ci un act de creație asumat”, potrivit eurovision.tvr.ro.

Cel mai recent single lansat de trupa The Humans – Goodbye –  a fost compus de Alin Neagoe, Cristina Caramarcu şi Alexandru Matei.

                                                                                            C.S.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu