miercuri, 28 februarie 2018

Comunicat de presă. Urări cu bun-gust la început de martie - Campania "Dăruieşte-i primăvara!"

Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare»

                                             anunță lansarea campaniei

                                        Dăruiește-i Primăvara!


Muzeul nostru își ajută prietenii să transforme urările de început de primăvară în... capodopere! Transmiteți-ne, în perioada 1 - 8 Martie, numărul de telefon al doamnelor și domnișoarelor și le vom trimite, în numele Dumneavoastră, o urare virtuală cu una din picturile noastre.

Deschidem linia telefonică 0720 791 562 (număr de telefon cu tarif normal), funcțională în perioada 1 - 8 Martie 2018, în intervalul orar 10,00 - 20,00.
Dumneavoastră ne trimiteți un mesaj cu numărul de telefon la care doriți să transmitem urarea și felul în care doriți să semnați și, eventual, câteva indicii sau chiar gândul bun.
Noi confirmăm înregistrarea mesajului și promitem să păstrăm confindențiale toate informațiile pe care ni le dați.
În cursul zilei respective trimitem prin MMS sau mesaj WhatsApp o imagine a unei lucrări din patrimoniul muzeului nostru, însoțită de o urare de început de primăvară și semnătura.

Așteptăm cu drag mesajele Dumneavoastră, să aducem împreună zâmbetul pe buzele doamnelor și domnișoarelor. Primăvara aceasta cele mai frumoase flori sunt la Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare». Le trimitem cât ați clipi, oriunde în lume și nu se ofilesc niciodată!

drd. Oana Enășel

Referent de specialitate - marketing

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu