marți, 16 ianuarie 2018

CONCURS INTERNATIONAL „FORMIDABILII”



 Concurs de cunostinte teoretice si aptitudini practice prezent in
Calendarul Concursurilor Nationale Scolare fara finantare M.E.N.,

 Romconcept International Solutions organizează împreună cu partenerii săi externi, Concursul International „Formidabilii”. Subiectele concursului respectă programele şcolare în vigoare elaborate de Ministerul Educaţiei Naționale. Etapa  din 22-28 februarie 2018 constă într-o probă teoretică, sub forma unui test interdisciplinar; cu subiecte adaptate vârstei participanților și o probă de aptitudini practice. 
Proba de aptitudini practice nu este obligatorie şi nu trebuie susţinută în aceeaşi zi cu proba scrisă. Cele mai reușite lucrări practice vor fi premiate cu medalii.
Participând la Concursul Internațional “Formidabilii“ veți obține premii garantate pentru toți participanții,  veți obține diplomele certificate (semnate și ștampilate) de partenerii organizatori din fiecare țară participantă  ( România, Ungaria, Ucraina, Bulgaria), pentru a atesta caracterul internațional al competiției. 
Concursul se adresează copiilor din învățământul preșcolar, primar și gimnazial! Numarul minim de copii participanti la concurs este de 20 per unitate
Pentru mai multe detalii puteți să mă contactați la numărul: 0751.025.293 sau 0744.752.550.
Fișa de înscriere completată puteți să o trimiteți pe adresa de mail: clara.sindili@girafarafa.ro sau clara.sindili@gmail.com. Ulterior, trimitem prin curierat caietele de concurs împreună cu premiile de participare. Taxele pentru concurs se achită ramburs, în momentul primirii coletului.
Data limita de înscriere la concurs: 03.02.2018


logo-girafa  Clara Sindili 
  Director zonal 
  SC ROMCONCEPT I.S. SRL 
  Tel: 0751 025 293 
  www.romconcept.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu