marți, 14 noiembrie 2017

Nationala Romaniei, invinsa fara drept de apel de Olanda

Nationala Romaniei a fost invinsa categoric, scor 0-3, de reprezentativa Olandei, intr-un joc amical disputat marti seara pe Arena Nationala din Capitala.
Memphis Depay (min.47), Ryan Babel (min.56) si Luuk De Jong (min.81) au marcat golurile intalnirii la care au asistat aproximativ 25 de mii de spectatori.
La cinci zile distanta de la victoria impresionanta cu Turcia, selectionata pregatita de Cosmin Contra a oferit un joc modest impotriva unei nationale batave care tocmai a ratat, pentru a doua oara consecutiv, calificarea la un turneu final.
Contra a inceput meciul fara eroul de la Cluj, Gicu Grozav, dar cu Budescu inca din primul minut, insa olandezii au fost cei care au controlat partida.
Babel si Depay l-au incercat din greu pe Pantilimon, insa goalkeeperul lui Deportivo la Coruna a facut o repriza mare si, astfel, scorul la pauza a fost 0-0.
In repriza secunda insa Pantilimon n-a mai avut ce face, iar Depay si Babel au dus scorul la 0-2 in doar 10 minute. Ambele goluri au venit dupa centrarile lui Berghuis, din partea dreapta.
Ultima reusita a meciului i-a apartinut lui Luuk De Jong, tot dupa o centrare venita din partea dreapta.
Contra l-a aruncat in teren si pe Denis Alibec, in uralele spectatorilor, insa varful lui FCSB n-a reusit nici de aceasta data sa-si treaca numele pe tabela de marcaj.
Cipriotul de la centru a pus capat partidei, iar Cosmin Contra sufera prima infrangere in calitate de selectioner al Romaniei, la ultimul meci al nationalei din acest an.
ECHIPELE:
ROMANIA: Pantilimon - Hanca, Moti, Chiriches, Ganea - Hoban, Bicfalvi - Chipciu, Budescu, Fl. Tanase - Tucudean.
Selectioner: Cosmin Contra.
OLANDA: Cillessen - Veltman, Ake, Van Dijk, De Ligt - Propper, Strootman, Blind - Berghuis, Babel, Depay.
Selectioner: Dick Advocaat.
Arbitru: Christos Nicolaides (Cipru).
                                                                               I.G.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu