marți, 14 noiembrie 2017

Invitaţie - Concursul Național „Jurnalul Exploratorului Isteț”!



Dragi dascăli,

Ne face o deosebită plăcere să vă invităm la cea de-a VIII-a ediție a Concursului Național „Jurnalul Exploratorului Isteț”!
Am traversat împreună episoadele memorabile ale istoriei omenirii, ne-am insinuat prin pletorica vegetație ecuatorială, am alunecat cu umiakurile pe apele reci ale continentului înghețat și am adăstat preț de-o clipă în igluurile inuiților, am descifrat o parte din tainele ornitologiei și ne-am întors până-n Pleistocen pentru a-l cunoaște pe ferocele smilodon sau pentru a urmări efectele fiecăreia dintre glaciațiuni. Am fost chiar și în subjuganta lume subacvatică!
Ce-i drept, le-am cam văzut pe toate. Cu ce ne-ați mai putea surprinde?
Dacă tot se-apropie ziua tuturor românilor, ne-am propus ca de această dată să rămânem între granițele frumoasei Românii. Cea sculptată de Brâncuși, cântată de Eminescu, dumnezeiesc pictată de Grigorescu... Cea străjuită de munți, brăzdată de râuri, iubită deopotrivă de soare, de ploaie și de vânt. Cea care păstrează obiceiuri arhaice în fața cărora străinii rămân muți de uimire, cea ospitalieră și caldă, cea parfumată-n sărbători cu miros de alivenci, sarmale și cozonac... Căminul caprei negre, al cocoșului de munte, locul în care floarea de colț alege, la răstimpuri, să mai apară...
Da, punem sub lupă România și tot ce-i al său: faună, floră, climă, relief, tradiții vechi de sute de ani, meșteșuguri uitate sau nu, mâncăruri și straie tradiționale. Avem despre ce vorbi!
Sună bine. Vreau mai multe informații! 
Concursul Național “Jurnalul Exploratorului Isteț” este parte integrantă prodigiosului proiect internațional Discovery, proiect la care mulți dintre dumneavoastră ați luat deja parte.
 Cui se adresează concursul “Jurnalul Exploratorului Isteț”?
Grupul-țintă al acestui proiect îl constituie toți copiii cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani, ce manifestă un interes inextingibil pentru geografie, biologie și cunoașterea mediului, avizi de cunoaștere și, – de ce nu? – de recunoaștere.
Ce conține pachetul de concurs? 
Fiecare dintre participanți va primi, fără excepție, atât o diplomă de merit și un premiu de participare inspirat, util și adaptat vârstei, cât și revista exploratorului, mustind de imagini și întrebări savuroase.
Oferim, în ideea de a însufleți și mai mult competiția, câte o medalie de „Explorator Isteț” la fiecare zece copii înscriși. Aceasta va fi oferită de cadrele didactice coordonatoare exploratorilor isteți care vor răspunde corect în cel mai scurt timp întrebărilor propuse de noi. Testăm, așadar, atât cunoștințele, cât și viteza de reacție.
 
Calitatea are întotdeauna un preț. Care este acesta?
Există lucruri excepționale la un preț mic, iar noi suntem aici pentru a demonstra acest lucru.  Prețul pachetului de concurs este de numai 11 RON/participant. 
 Și, pentru că prețuim eforturile dumneavoastră la justa lor valoare, politica noastră de discountvine să întărească această afirmație:
 
· 3 RON/înscriere - acesta va fi discount-ul unităților ce vor înscrie un număr cuprins între 10 și 49 de participanți;
· 4 RON/înscriere - acesta va fi discount-ul alocat unităților ce vor înscrie un număr de minim 50 de participanți.
 
Excelent, dar... Aveți avizul M.E.N.?
Evident! “Jurnalul Exploratorului Isteț” este, cum spuneam și în primele rânduri, parte integrantă a proiectului Discovery, care se regăsește anul acesta în CAER la poziția 1434.  Documentele emise de noi pot fi, așadar, anexate fără probleme dosarului dumneavoastră personal. Oferim un set complet de documente ce atestă implicarea în proiect fiecărui cadru ce înscrie și coordonează un număr de cel puțin cinci copii.
 
Iar asta nu e tot. Există o serie de alte avantaje de care puteți beneficia! 
Scutiți mult timp și energie, întrucât toate documentele și materialele de concurs vor fi integrate într-un colet ce vă va fi livrat prin curier rapid la adresa specificată de dvs., urmând ca dvs. să achitați contravaloarea coletului în momentul recepționării acestuia. Cheltuielile de expediție vor fi suportate integral de noi în cazul în care numărul de înscrieri/unitate va fi de minimum 20 de copii. Uitați, așadar, de tracasantele deplasări la poștă sau la bancă.
Da, aveți cele mai pertinente argumente. Vreau să mă înscriu!
 Nici nu e de mirare! O puteți face prin completarea formularului de înscriere online, ce poate fi accesat printr-un simplu click pe link-ul http://www.discovery-educational.com/inscriere-online-jei/, sau sunând la unul dintre numerele de telefon de la finalul acestei expuneri. Data-limită pentru efectuarea înscrierilor este 4 decembrie.
 
Vă rămânem cu plăcere la dispoziție pentru orice alte întrebări legate de modul de desfășurare al acestui concurs și vă așteptăm cu drag alături de noi!
 
Cu prietenie,
 
Ioana Berariu - 0765/ 036. 056                                                          
Ramona Mitruți - 0722/ 228. 529

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu