vineri, 27 octombrie 2017

Simona Halep, ultima...



Ocupanta primului loc in clasamentul WTA, romanca Simona Halep  a pierdut intalnirea cu Elina Svitolina si a incheiat pe ultima pozitie in Grupa Rosie  intrecerea din Singapore!

Tenismena din Ucraina, fara nicio sansa de calificare mai departe, s-a impus in doua seturi, scor 6-3, 6-4, cu o usurinta in fatza numarului unu mondial încat ne gandim in mod serios daca ne uitam la acest sport sau doar PARIEM! Sa fim bine intelesi, nu este vorba de suporteri si angajatii sportivelor, ci de academii si patronii lor!

Reprezentanta noastra a inceput foarte slab meciul si, dupa numai 10 minute, era condusa cu 3-0. L-a chemat din tribune pe Darren Cahill, insa sfaturile australianului n-au reusit s-o faca sa intoarca soarta primul set, care a mers in contul tenismenei aflate pe locul 4 in ierarhia WTA.

Dezamagita de joc si parca resemnata, Simona a inceput totusi mai bine setul doi, dar a continuat sa comita multe erori nefortate si sa fie nervoasa, pierzand pentru a treia oara in fata Svitolinei in acest an, dupa finala de la Roma si in semifinale la Openul Canadei.

Ne intrebam daca mai merita sa investim sentimente in ea! Oricum, ca sportiva romanca incepe sa ne faca de ras pe unde merge...

                                                                                                 C.S.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu