sâmbătă, 16 septembrie 2017

Știința Explorări Baia Mare a câștigat Hiros Kupa 2017


  
 RC Kecskemet (Ungaria) - FK Spartak Subotica (Serbia) 3-2 (21, -22, -21, 21, 12)
    FK Spartak Subotica - Știința Explorări 3-2 (-19, -21, 26, 23, 10)
    Spartak: Arsenoski, Kechan, Tumbas, Kovacevic, Eremic, Simdelic, Peic (libero). Au mai jucat: Seizovic, Rajkovic și Milovic (libero).
    Explorări: Râpeanu, Negrean, Mocanu, Lupu, Nagy, Veber, Bertran (libero). Au mai jucat: Butnaru și Socaciu. Antrenori: Marius Botea și Sorin Pop II.
    RC Kecskemet - Știința Explorări (-15, -21, -21)
    RC Kecskemet: Varcko, Krupanski, Karacs, David, Gacs, Kovacs, Deak (libero). Au mai jucat: Pesti și Torok.
    Explorări: Florea, Negrean, Mocanu, Lupu, Nagy, Veber, Bertran (libero). A mai jucat: Butnaru. Antrenori: Marius Botea și Sorin Pop.
    Clasament 1. Știința Explorări 4p, 2. FK Spartak Subotica 3p, 3. RC Kecskemet 2p.
    După ce s-a clasat pe locul 3 la Cupa Explorări, echipa antrenată de Marius Botea și Sorin Pop a câștigat turneul internațional de la Kecskemet. Competiția a reunit la start trei formații din Serbia, Ungaria și România, care au obținut fiecare câte o victorie.
    Băimărenii și-au adjudecat Hiros Kupa, grație victoriei de trei puncte obținute în fața gazdelor, la capătul unei partide disputate la doar o oră după finalul întâlnirii cu FK Spartak Subotica.
    Mâine, Știința Explorări va mai disputa un joc școală cu RC Kecskemet, urmând ca la finalul săptămânii viitoare să participe la turneul amical organizat de VM Zalău.

                                                                           Cristi Someşan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu