sâmbătă, 30 septembrie 2017

Statul Paralel distruge România pas cu pas!

Deci Johannis s-a întâlnit astăzi, la iniţiativa şi în apărarea Statului Paralel şi a şefei DNA în special, cu “societatea civilă” a lui Soros, aia globalistă, probabil puşi pe listă de Sandra Pralong, plus câteva elemente de hlizeală, posibil organizaţii patronate de băieţii din servicii.


Spicuim: Asociaţia Culturală Diogene, LGBTeam, Pieces of Heaven (Yacht Club Timişoara) şamd, precum şi grupurile civice Corupţia Ucide, Geeks for Democracy şi #REZISTENŢA.
Începe pregătirea pentru ieşirea batalioanelor #rezist în stradă. Dulapul îşi pregăteşte geaca roşie, Klemm şi-a pus casca vopsită în camuflaj curcubeu. Păzea!
Cum să acoperi mizeria DNA şi a serviciilor, care ţâşneşte zilnic din toţi porii deschişi de toate dezvăluirile dinlăuntru ale Parchetului, IJ şi din servicii – mai ales că aflu “pe surse” că dl. col. SRI Daniel Dragomir a făcut nişte dezvăluiri îngrozitoare.
Mai adăugaţi la asta şi faptul că Statul Paralel, din care face parte şi ambasadorul în SUA Maior, a nenorocit un judecător CCR (!) pentru că s-a opus legilor Big Brother şi aveţi tabloul întreg al grupării de crimă organizată ce pregăteşte dictatura globalistă.
P.S. A se observa că 1000 de ONG-uri care sprijină Referendumul pentru NORMALITATE – Platforma “Împreună” – nu au existat pentru presă. Dar spârcâielile astea Soros chemate la Cotroceni sunt “societate civilă”, deci aptă pentru popularizare…
Presa infectată de acoperiţi îşi face datoria faţă de stăpâni. Curve!

Autor: Iulian Capsali

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu