sâmbătă, 23 septembrie 2017

PETIŢIE ONLINE #SEPOATE! NOI AM SEMNAT! SEMNEAZĂ ŞI TU!



Semnează petiţia online #sepoate, pentru ca Statul să cumpere vagoane noi pentru români şi să facă investiţii multianuale în calea ferată!
Cine a inițiat această PETIŢIE?
Această petiţie a fost lansată de cea mai mare Federaţie Sindicală a ceferiştilor din România, Federaţia Naţională Feroviară Mişcare Comercial Vagoane.

De ce s-a lansat această PETIŢIE?
Pentru că transportul feroviar, atât cel de călători cât şi cel de marfă este aproape de faliment, iar infrastructura - şinele de cale ferată - veche, uzată tehnic şi moral, transformă călătoria cu trenul într-un calvar.

Cât de rea este astăzi situaţia transportului feroviar?
Vizionaţi oricare din filmele de mai jos şi veţi înţelege care este situaţia reală a acestui sector economic. Cuvintele sunt de prisos.


Care este obiectivul acestei PETIŢII?
Strângerea unui număr cât mai mare de semnături, astfel încât cei care conduc sau vor conduce România, indiferent de numele sau culoarea lor politică, să-şi asume de urgenţă un plan multianual de investiţii în calea ferată.
Concret, unde trebuie investit?
Modernizarea infrastructurii, aşa încât vitezele cu care circulă trenurile să crească semnificativ, achiziția de vagoane, locomotive sau rame noi pentru transportul civilizat al călătorilor, modernizarea gărilor României.

Cine va fi beneficiarul acestor investiţii?
Beneficiarul direct va fi cetățeanul român. Priviți mai jos cum arată astăzi o gară românească în care s-au investit sume pentru modernizare.


Care este următorul pas, după strângerea acestor semnături?
Semnăturile vor fi predate la Guvern şi la Palatul Cotroceni, iar cei aflaţi în funcţii de conducere vor trebui să pună imediat la punct un plan de salvare a transportului feroviar românesc.

Cât de importantă este semnătura dumneavoastră?
Extrem de importantă. S-a dovedit, în toţii anii care au trecut, că doar atunci când ne-am unit în jurul unui proiect comun, noi, românii, am reuşit să punem suficientă presiune pe conducători, aşa încât chestiunile importante pentru noi să fie trecute pe agenda de dezvoltare a României.

Dacă îţi doreşti un transport civilizat pe calea ferată, dacă ai decis că iniţiativa noastră poate primi şi sprijinul tău, SEMNEAZĂ PETIŢIA ŞI DISTRIBUIE! Fiecare semnătură este foarte importantă! 
Aveţi încredere, #sepoate!
Îţi mulţumim!


Federaţia Naţională Feroviară Mişcare Comercial Vagoane 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu