joi, 21 septembrie 2017

Noi detalii despre Michael Schumacher: Ce decizie a luat familia fostului campion din Formula 1

La aproape 4 ani distanta de la groaznicul accident suferit in timp ce schia pe o partie din Franta, fostul mare pilot din Formula 1, Michael Schumacher, continua lupta pentru a se recupera.



Potrivit cotidianului nemtesc Bravo, citat de Eurosport, familia fostului campion din F1 a luat decizia de a continua recuperarea in SUA, la Texas, dupa ce starea de sanatate a acestuia nu s-a imbunatatit in Elvetia.

Peste Ocean, Schumacher ar urma sa fie tratat de profesorul Mark Weeks, specializat in leziuni ale creierului.

Aceasta ar putea fi o ultima incercare de recuperare a lui Schumacher, paralizat dupa accidentul suferit la schi in urma cu aproape 4 ani.

Nu exista informatii oficiale, ca urmare a unei decizii luate de familia fostului sportiv neamt, dar conform ultimelor zvonuri, Schumacher nu poate sa se miste sau sa vorbeasca si a ajuns sa cantareasca doar 45 de kilograme.

La sfarsitul anului 2013, Michael Schumacher s-a lovit cu capul de o piatra dupa ce a cazut in timp ce schia pe o partie din statiunea franceza Meribel.

A fost transportat cu elicopterul la spital si indus in coma. In urmatoarele zile a fost in mai multe randuri la un pas de moarte, dar a fost salvat cu mari eforturi de o echipa numeroasa de doctori.

Dupa 6 luni petrecute in spitalul din Franta, Schumacher a fost mutat la casa sa de pe malul lacului Geneva, pentru a se recupera. Insa fara succes.

                                                                                                             I.G.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu