luni, 25 septembrie 2017

Gigi Becali este mândru din nou: FCSB învinge pe Dinamo!

FCSB a castigat cu 1-0 derbiul disputat duminica seara cu marea rivala Dinamo, in cadrul etapei a 12-a a Ligii 1.
Unicul gol al intalnirii disputata pe National Arena a fost reusit de fundasul stanga sarb Marko Momcilovic, in minutul 31.
Pentru Dinamo a fost primul meci de la venirea lui Vasile Miriuta, insa "ros-albii" n-au parut ca resimt deloc plecarea lui Cosmin Contra si au inceput mai bine meciul.
Adam Nemec a fost pericolul principal pentru vicecampioana Romaniei, insa Nita si Planic au reusit sa mentine tabela intacta la ocaziile atacantului slovac.
La prima ocazie mare, FCSB a si deschis scorul. A punctat fundasul sarb Momcilovic, dupa un corner executat din partea dreapta de Man, dupa o faza la care portarului Penedo i se poate reprosa ca n-a iesit din poarta.
Cu un minut inainte de fluierul final al primei reprize, FCSB a avut noroc la "o torpila" trimisa de la distanta de Mahlangu, care a izbit stalpul din dreapta portii lui Nita.
Tot noroc au avut Budescu si compania cateva secunde mai tarziu, cand arbitrul Istvan Kovacs l-a iertat pe fundasul dreapta Romario Benzar de un cartonas rosu, dupa o intrare cu talpa inainte la Nascimento.
De la cabine n-a mai revenit Denis Alibec, autor al unei prestatii penibile. In locul lui, Dica l-a trimis in teren pe fostul dinamovist Gnohere, iar acesta 'a hartuit' mult mai mult apararea "cainilor".
Dinamo a continuat sa fie periculoasa prin Nemec, insa doar pana in minutul 65, cand in teren si-a facut aparitia Bokila. Din acel moment, "cainii" s-au mai vazut rar in preajma portii lui Nita, chiar daca Miriuta a facut o schimbare ofensiva.
In minutul 75, arbitrul Istvan Kovacs a aratat punctul cu var dupa o intrare in careu neinspirata a lui Romera asupra lui Ovidiu Popescu. Penaltiul a fost insa ratat de Budescu. Sau mai bine spus aparat de excelentul Penedo.
27.325 de spectatori au asistat la victoria "ros-albastrilor", care se aproprie la doar un punct de liderul CFR 1907  Cluj Napoca si se distanteaza la 9 puncte de Dinamo, ajunsa pe locul 7 si cu „şanse” mari să nu prindă play-off-ul Ligii I! Asa se intampla cand nu ai bani si investesti mai putin decat FCSB ul care a dat mai multi bani pe Alibec decat pe intreaga haita a cainilor! Suporterii dinamovisti sunt si ei dezamagiti, nervosi si disperati si nu mai au rabdare deloc dl Negoita...


                                                                                                       I.I.D.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu