sâmbătă, 9 septembrie 2017

Gigi Becali e din nou supărat. FC Viitorul învinge FCSB în etapa a noua a Ligii 1 !

Echipa FC Viitorul a învins, sâmbătă, 9 septembrie, pe teren propriu, pe stadionul „Central” din Ovidiu, cu scorul de 1-0, formaţia FCSB, în etapa a noua a Ligii 1.
Unicul gol al meciului a fost marcat de mijlocaşul brazilian Eric, în minutul 31, în urma unui şut de la aproximativ 20 de metri, la care debutantul Andrei Vlad nu a putut să intervină.
Au evoluat în formula:
FC Viitorul: Rîmniceanu - Lopez, Ţîru, Horj, Ganea - Cicâldău, Mladen, Vînă (Drăguş 68') - Eric (De Nooijer 86'), Ţucudean (A. Ciobanu 62'), Chiţu. Antrenor: Gheorghe Hagi.
FCSB: A. Vlad - Enache (Teixeira 45'), Planic, Bălaşa, Momcilovic - Pintilii, Junior Morais - Man (Coman 67'), Budescu (Golofca 46'), F. Tănase - Alibec. Antrenor: Nicolae Dică.
Cartonaşe galbene: Ţîru 37', Eric 45+1', Cicâldău 80', Drăguş 82'/Budescu 17', Man 57', J. Morais 71'.
Arbitri: George Găman (centru), Sebastian Gheorghe şi Daniel Mitruţi (asistenţi), Marcel Bîrsan (rezervă).
Observatori: Liviu Ciubotariu (CCA), Eduard Alexandru (LPF).
În clasament, FC Viitorul acumulează 11 puncte şi urcă pe locul 8, în timp ce FCSB se află pe 4, cu 18 puncte, la egalitate cu Astra Giurgiu, care este a treia. Tot 18 puncte are şi CS Universitatea Craiova, aflată pe locul secund, dar echipa pregătită de Devis Mangia mai are de disputat meciul cu liderul CFR Cluj Napoca (19 puncte).

                                                                       Cristi SOMEŞAN


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu