vineri, 29 septembrie 2017

Concursul Internațional Discovery


Dascăl drag,
 
Petreci atât de mult timp în preajma copiilor pe care-i educi, încât conștientizezi nevoile lor mai bine decât oricine. Știi că un copil se simte adesea descurajat în fața paginilor pline cu exerciții greoaie și limbaj greu de asimilat. Poate deveni lesne reticent în fața unei culegeri noi sau a unei cărți stufoase, dar va fi cu siguranță mult mai receptiv în fața unei activități non-formale prezentate într-o manieră prietenoasă și asimilată unei activități extrașcolare.

Concursul Internațional Discovery te ajută să crești calitatea actului educațional și a rezultatelor învățării printr-o abordare distractivă și flexibilă. În plus, poți monitoriza rapid rezultatele și poți corecta imediat eventualele carențe.
Peste 60000 de copii și 8000 de dascăli din România, Spania, Bulgaria și Republica Moldova sunt deja parte integrantă a acestui proiect.
Dar care sunt motivele pentru care tu ar trebui să te alături proiectului Discovery? 
  1. Prețuim timpul și eforturile tale la justa lor valoare. Iată politica noastră de discount-uri: 
  • 3 RON/copil înscris în cazul unităților ce înscriu în concurs între 20 și 49 de copii;
  • 4 RON/copil înscris în cazul celor ce înscriu între 50 și 99 de copii;
  • 5 RON/copil înscris în cazul unităților ce cumulează minim 100 de înscrieri. 
  1. Trimitem tuturor cadrelor didactice implicate un set complet de documente ce pot fi anexate dosarului personal. Acesta constă într-o diplomă de coordonator, un contract de parteneriat educațional și o adeverință ce atestă calitatea de organizator al acestui proiect la nivel de unitate.  Tot ce trebuie să faci este să înscrii în concurs un lot de minim cinci copii. 
  2. Poți înscrie un lot restrâns de participanți. Se acceptă participarea unor loturi de 5-19 copii, acest fapt determinând o ușoară modificare a condițiilor de participare. 
  3. Modalitatea de notare și de premiere este complet inedită. Copiii care vor răspunde corect la toate întrebările nivelului lor primesc titlul de performeri internaționali și au șansa de a câștiga o imprimantă, o tabletă sau un aparat foto în cadrul tragerii la sorți din luna decembrie. 
  4. Suntem generoși. Oferim fiecărui participant un pachet de concurs ce constă dintr-o revistă de concurs (24 de pagini în format A4), o diplomă de merit și un premiu de participare garantat! 
  5. Scapi de stresul generat de corectarea lucrărilor și de centralizarea rezultatelor. Evaluarea formularelor de concurs este responsabilitatea exclusivă a comisiei noastre de evaluare. Tot ce trebuie să faci este să ne trimiți formularele din reviste, de restul ne ocupăm noi. 
  6. Beneficiezi de transport gratuit prin curier, cu plata în momentul primirii coletului. Unitățile ce înscriu în concurs minim 20 de copii vor beneficia atât de discount-urile menționate la punctul 1, cât și de transport gratuit prin curier. 
Regăsești o serie de alte detalii importante în afișul atașat acestui e-mail (detalii legate de preț, vârsta participanților, data-limită pentru efectuarea înscrierii și datele de concurs), dar și pe site-ul nostru:www.discovery-educational.com. Tot pe site vei regăsi lista participanților la edițiile anterioare și îți vei putea forma o idee referitoare la modul în care sunt structurate subiectele și revistele de concurs.
În plus, îți punem la dispoziție două numere de telefon (0765.036.056, respectiv 0722/228.529) la care ne poți suna indiferent de oră sau zi pentru a te înscrie sau pentru a afla mai multe detalii despre concurs. Îți vom răspunde cu drag și profesionalism de fiecare dată.

Acestea fiind spuse, îți dorim un an școlar plin de zâmbete și realizări!
Ioana Berariu - 0765/036.056
și
Ramona Mitruți - 0722/228.529

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu