miercuri, 13 septembrie 2017

Christoph Daum, demis de la naţionala României


La cerinţa preşedintelui FRF - Răzvan Burleanu, Comisia Tehnica a Federaţiei s-a întrunit luni, 11 septembrie 2017, pentru a decide soarta lui Cristoph Daum.
Dupa câteva ore bune de discuţii, membrii Comisiei Tehnice au propus ca selecţionerul Christoph Daum să fie demis încă de pe acum, cu trei luni înainte de a-i expira contractul pe care îl are cu Federaţia Română de Fotbal.
"A avut loc o evaluare si o dezbatere privind situatia echipei nationale. Apoi, atât membrii Comisiei cu drept de vot prezenţi astazi, cât şi cei absenţi, prin telefon, s-au pronuntat cu privire la posibilitatea ca actualul staff al echipei nationale sa continue pana la finalul meciurilor din campania de calificare sau ca presedintele FRF sa inceapa negocierile pentru rezilierea contractului. Ionuţ Badea şi Christos Papadopoulos, ca membrii ai staff-ului primei reprezentative, n-au participat la vot. Majoritatea a votat pentru demararea procedurilor de reziliere a contractului", a anunţat preşedintele Comisiei Tehnice a FRF, Mihai Stoichiţă, potrivit site-ului oficial al FRF.
Suma de 45.000 de euro pe lună primeşte Christoph Daum de la FRF!!!
Chiar dacă aceasta Comisie Tehnică nu are putere decizională, Răzvan Burleanu a anunţat, săptămâna trecută, că va proceda exact aşa cum se va stabili la şedinţa de luni.
"În urma propunerii Comisiei Tehnice, voi demara procesul de negociere a rezilierii contractului domnului Daum şi, ulterior, negocierile privind desemnarea noului selecţioner, în baza propunerilor primite de la preşedintele Comisiei Tehnice", a confirmat Răzvan Burleanu, dupa ce a aflat propunerea Comisiei Tehnice.
Cele mai vehiculate nume de selecţioner sunt ale lui Dan Petrescu, Cosmin Contra, Ladislau Boloni, Dorinel Munteanu şi Cosmin Olăroiu.


                                                                                      C.S.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu