joi, 7 septembrie 2017

Cea mai atrăgătoare calitate a zodiei tale


 Să fii atrăgătoare nu se referă doar la felul în care arăți, ci și la trăsăturile tale de personalitate, ce vine din adâncul inimii tale. Când vine vorba de frumusețea interioară poate ar trebui să luăm în seamă și semnul zodiacal sub influența sub care ne-am născut. Poate nu te identifici prea mult cu ceea ce spun horoscoapele, dar de multe ori sunt suprinzător de precise. Citește şi vezi care este cea mai atrăgătoare calitate a zodiei tale, indiferent de sexul pe care-l aveţi.

Berbec – Încrederea

Știi cine ești și nu ți-e rușine să arăți că știi ce vrei! Încrederea în tine te face extrem de atrăgător! Nu prea dai greş în alegerile tale!

Taur –  Autoritatea

Tu poți fi un leader foarte bune pentru că ai autoritate. Consideri că tu trebuie să decizi și să îți asumi responsabilitatea. Pentru mulți această calitate poate fi foarte atrăgătoare.

Gemeni – Adaptarea

Nu ți-e teamă de nimic pentru că știi că te vei adapta în orice situație. Această adaptabilitate poate fi considerată o trăsătură foarte atrăgătoare.

Rac – Afecțiunea

Felul în care îți manifești afecțiunea față de cei din jurul tău te face extrem de atrăgător în ochii celorlalți.

Leu – Entuziasmul

Felul în care reușești să luminezi o cameră  cu entuziasmul tău îi face pe ceilalți să te considere o persoană extrem de atrăgătoare.

Fecioară – Misterul

Misterul este considerată o calitate atrăgătoare. Ne vine sau nu a crede, Fecioarele sunt misterioase, își țin secrete sentimentele și trăirile pentru totdeauna.

Balanță – Optimismul

Felul în care reușesc Balanțele să ridice moralul celorlalți este fantastic. Câteva complimente, un zâmbet sincer și o doză de optimism fac Balanțele persoane extrem de atrăgătoare.

Scorpion – Intensitatea

Scorpionii iubesc și trăiesc cu intensitate. Nu se ascund, trăiesc viața la maxim și spun mereu adevărul în față. Asta îi face extrem de atrăgători.

Săgetător – Inteligența

Dorința de a-i învăța pe ceilalți, de a purta discuții inteligente îi face pe Săgetători să fie plăcuți de la prima întâlnire.

Capricorn – Organizarea

Capricornilor le place să fie mereu organizați, să își facă planuri. Poate unora li se vor părea enervanți, dar cei mai mulți îi vor admira pentru această calitate.

Vărsător – Dragostea

Vărsătorul iubește să iubească. Are un suflet mare și va primi cu bândețe și afecțiune pe oricine în inima sa. Această calitate îi atrage ca un magnet pe cei din jurul său.

Pești – Altruismul

Această calitate, considerată de unii defect, se poate dovedi extrem de atrăgătoare în ochii persoanelor ce caută un om care uită de sine pentru binele altora.



                                                                             dr. Iulian Coza

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu