sâmbătă, 9 septembrie 2017

Adunarea Generală Extraordinară a confirmat sprijinul UZPR pentru preşedintele în funcţie, Doru Dinu Glăvan


 Vineri, 8 septembrie a.c., a avut loc Adunarea Generală Extraordinară, convocată statutar de preşedintele  Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România, la data de 29 iulie a.c., adunare care a îndeplinit cvorumul şi la care au asistat, pe lângă cei mandataţi, peste 120 de membri, preocupaţi de problemele Uniunii.

În expunerea sa, Preşedintele a respins cu argumente convingătoare şi documente oficiale toate afirmaţiile denigratoare, defăimătoare aduse Uniunii de un grup care a încercat să destabilizeze Uniunea.

Adunarea Generală Extraordinară şi-a manifestat sprijinul şi susţinerea pe mai departe a preşedintelui în funcţie, Doru Dinu Glăvan. A hotărât excluderea celor care s-au făcut vinovaţi de uzurparea de calităţi oficiale, de confiscare prin rapt a paginii web, de confiscare prin rapt a sediului şi însemnelor Uniunii, de lansare în media a unor atacuri incalificabile împotriva preşedintelui Uniunii.

În final, Adunarea Generală Extraordinară  a ales noile organe ale Uniunii – Consiliul Director, Comisia de cenzori, Comisia de atestare profesională şi Comisia de Onoare şi Arbitraj.


Între cei prezenţi la Adunarea generală s-au aflat remarcabile personalităţi ale vieţii jurnalistice şi culturale naţionale, precum Neagu Udroiu, Nicolae Dan Fruntelată, Octavian Ştireanu, Octavian Andronic, Paul Dobrescu, Ioan Erhan, Mircea Dogaru, Valeriu Pricină, Gheorghe Văduva şi mulţi alţii.

                                                                                 UZPR

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu