miercuri, 19 iulie 2017

UN MILION DE SACI CU GRÂNE DESCĂRCAŢI ÎN CURTE LA „MOARA LUI GELU”


Jurnalistul, poetul şi prietenul scriitorilor maramureşeni, dar şi al celor din ţară, Gelu Dragoş şi-a făcut moară la el acasă, în Lucăceşti, atunci când a constatat că nu e deloc productiv să-ţi macini grăunţele la moara altuia.
Ideea unui blog propriu, la purtător, i-a dat-o Dragoş-Junior în urmă cu  vreo 5 anişori când şi-a botezat site-ul cu numele morii pe care bunicii lui au avut-o pe Someş şi care acum odihneşte în muzeul din Dumbrava Sibiului.
Folosindu-şi numele şi talentul, relaţiile şi prieteniile dar şi abilităţile sociale, Gelu Dragoş a conceput un blog de informare culturală https://moaraluigelu.blogspot.ro/, fără a ignora însă evenimentele interne şi internaţionale sociale, economice sau din domeniul învăţământului, fără a ocoli însă evenimentele de impact din orice domeniu.
Cum are ochi de jurnalist şi mână de artist dar şi intuiţie de detectiv „particolar” nu i-a fost greu să facă din „Moara lui Gelu” un blog de succes pe care l-au accesat până acum 1.000.000. de utilizatori. Sigur că nu este nici uşor să stai zi de zi „în consemn”. Sporul de consemn este scump în armată şi la poliţie, sporul său este bucuria succesului şi popularitatea în creştere...
Un milion de clic-uri şi clac-uri din toate domeniile sociale, un milion de prieteni care vin cu încredere la „Moara lui Gelu” să afle ce grăunţe se macină prin lume.
There are nine million bicycles in Beijing şi un milion de cititori la „Moara lui Gelu”. In Lookucheshtee!

                                                                                Nicu Scheianu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu