sâmbătă, 29 iulie 2017

Un grup de copii din Maramureșul Istoric – printre învingătorii concursului de folclor „La fântâna dorului” de la Șimleul Silvaniei


 Copiii din cadrul Asociației „Speranța" din Solotvino (Slatina), regiunea Transcarpatia au câștigat concursul de folclor „La fântâna dorului", desfășurat în România, la Șimleul Silvaniei, transmite BucPress preluat de Romanian Global News.
Grupul de copii români din Maramureșul istoric a participat la concursul folcloric din România, fiind îndrumat de profesori Mihail Tocar și Olena Șiman. În acest context, Consulatul României la Solotvino a felicitat pe contul său de Facebook tinerii români talentați din Transcarpatia și dascălii lor, care au înregistrate succese la festivalul de la Șimleul Silvaniei.
BucPress reamintește că recent o tânără din Transcarpatia a devenit câştigătoarea concursului internațional "Micul Virtuoz" din Bucureşti. Este vorba de Melania Stan, care a devenit câştigătoarea concursului. Festivalul Concurs Internaţional "Micul virtuoz" se adresează preşcolarilor şi elevilor care învaţă pianul, în timpul liber, ca activitate extraşcolară.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu