marți, 18 iulie 2017

S-au afișat rezultatele de la examenul de titularizare!

CONCURENȚĂ MARE LA TITULARIZARE. În Maramureș doi dascăli au luat nota 10 !!!



 Primele rezultate ale examenului scris de titularizare au fost afişate ieri, 18 iulie, la sediile inspectoratelor şcolare şi pe site-ul www. titularizare.edu.ro, dascălii nemulţumiţi de notele obţinute având posibilitatea să depună contestaţii până miercuri,19 iulie, la ora 15.00.

Marţi s-au afișat rezultatele la concursul de titularizare. Din cei 801 de candidați înscriși, doar 603 s-au prezentat la concurs, o lucrare fiind anulată în Centrul de Evaluare. Dintre cei care s-au prezentat la proba scrisă, 270 de candidați au luat note peste 7, iar 464 a fost numărul candidaților care s-au încadarat cu notele între 5-10. Doi candidați din Maramureș au luat nota 10 la examenul de titularizare. În procente, vorbim de 77,07% numărul candidaților cu note peste 5 și 45,84%, candidații care au obținut note peste 7. Azi și mâine, candidații nemulțumiți de notele obținute, pot face contestații. La nivelul județului, concurența la examenul de titularizare este una acerbă, fiind doar 107 posturi scoase la concurs.

Rezultatele concursului de titularizare au fost făcute publice pe pagina de internet a Inspectoratului Școlar Județean Maramureș.

Autor: Narcisa Chișiu 

Sursa: MaraMedia      

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu