joi, 20 iulie 2017

Infanticidul demonstrează că-i terragenocidu-n prima fază!

 Oamenii corect informați știu (cei mai mulți bănuiesc) că lumea este condusă din umbră de iluminați, acea mână de păpușari influenți și putrezi de bogați, care se întâlnesc anual în mare secret pentru a juca pe degete soarta omenirii. Constituiți în atotputernicul grup Bilderberg, clubul esoterico-exclusivist al unor fabuloase dinastii, precum Rothschild sau Rockefeller, ei alcătuiesc tainicul guvern planetar, care elaborează politica noii ordini mondiale și o duce la înfăptuire (fie cu ajutorul unor guverne obediente, chipurile legal alcătuite, fie peste capul celor nărăvașe și fără simțul realității constrângătoare), dar totdeauna având la dispoziție strivitoarea monstruozitate a resurselor financiare și mediatice, instrumente cu ajutorul cărora câștigă alegerile doar sculele sforarilor din culisele adevăratei puteri.
            Iată două probe în acest sens:
            1)Deși dinastia Rothschild n-a apărut niciodată în clasamentele  celor mai mari bogătași ai lumii, averea ei este estimată la incredibila sumă de cinci sute de mii de miliarde dolari!
            2)Emmanuel Macron, un neica nimeni în marea politică, a ajuns președintele Franței cu banii și colosala forță mediatică a lui Rothschild. Cum totul se plătește, căci politica nu are în vedere filantropia și actele dezinteresate, Macron este adeptul nu doar al dezvoltării Uniunii Europene, ci și al globalizării.
            Dar deși o chipă de cercetători din Europa, Asia și America de Nord a reușit ceea ce presa britanică socotește că ar fi „cea mai importantă invenție a secolului 21”, adică să producă tone de legume fără chimicale în deșertul australian (energia solară este captată și utilizată pentru desalinizarea apei de mare, iar apa rezultată este întrebuințată pentru irigații, respectiv pentru încălzirea sau  – după caz – pentru răcirea serelor), fapt care reprezintă un pas însemnat întru rezolvarea problemelor de alimentație ale oamenilor, totuși, una din apocalipticele marote ale sforarilor planetari este aceea că pământul nu poate hrăni peste șapte miliarde de guri, așa că se impune (sic!) necesitatea reducerii populației până la cel mult două miliarde! Firește, dar asta păpușarii n-o mai spun, un sfert din actuala omenire va fi mult mai lesne de spălat pe creier și de controlat cu ajutorul cipurilor înfipte în căpățâni...
            Iată de ce, ne informează Alianța Familiilor din România, infanticidul finanțat (Marea Britanie va aloca un miliard de lire sterline în următorii 10 ani pentru avorturi în țările subdezvoltate) și efectiv promovat de olandezi prin „vasele morții” (nave la bordul cărora femeile doritoare de avort sunt servite ca la carte), reprezintă prima fază a terragenocidului planificat de elita hiperticăloșită a acestei lumi în evident declin moral-spiritual.
            Cu toate astea, în anul 2014, medicul de culoare Kermit Gosnell, poreclit și „măcelarul din Philadelphia, este acuzat de comiterea a 258 de crime prin avorturile ilegale (!) făcute în clinica sa de groază (copii congelați sau puși în borcane) și condamnat la închisoare pe viață. Păi da, căci infanticidul, aidoma tuturor crimelor corecte (!) din punctul de vedere al globaliștilor asasini, trebuie săvârșit cu mâinile curate, astfel încât coaja umanitarismului să rămână mereu intactă.

            Sighetu Marmației,                                                    George  PETROVAI

                 20 iulie 2017

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu