joi, 27 iulie 2017

Dinamo remizează cu Athletic Bilbao în Europa League după un gol superb al lui Rivaldinho

Dinamo pastreaza sperante pentru calificarea in play-off-ul grupelor Europa League dupa remiza cu formatia basca Athletic Bilbao, scor 1-1, de pe National Arena.
La prima prezenta intr-o cupa europeana dupa o pauza de cinci ani, Dinamo a avut un start foarte slab, in care a fost lipsita de agresivitate si curaj. Si-a revenit insa in partea secunda, cand a jucat uneori incantator.
In primele minute, formatia lui Contra s-a multumit doar sa se aseze pe doua linii si a trecut rareori de centrul terenului, fiind foarte apatica.
In aceste conditii, deschiderea scorului din minutul 21 nu a fost deloc o surpriza. Laporte a punctat pentru Bilbao cu o lovitura de cap din fata portii, dupa o faza fixa.
Dinamo si-a gasit cu greu curajul dupa primirea golului si a fost nevoie de o schimbare ofensiva gandita de Cosmin Contra la pauza pentru ca echipa din Stefan cel Mare sa prinda viata.
Contra l-a introdus pe teren pe Rivaldinho (foto) in locul inchizatorului Busuladzici, iar brazilianul avea sa egaleze in minutul 54 cu o executie de zile mari din afara careului - un sut ce avea sa-l ridice in picioare pe legendarul Rivaldo, prezent in tribune.
Dinamo a incercat sa dea lovitura pe final de meci, dar scorul a ramas 1-1, in timp ce cei de la Bilbao erau multmiti intrucat calificarea se va juca pe terenul lor.
Mansa retur este programata joia viitoare, de la ora 21:45, si va fi transmisa in direct de TVR 1. La casele de pariuri, Bilbao este favorita sa castige aceasta partida.
DINAMO - BILBAO 1-1 (0-1)
Echipele de start:
Dinamo: Penedo - Romera, Hanca, Katsikas, Filip - May, Busuladzici, Nascimento - Hanca, Nemec, Salomao
Rezerve: Branescu, Rivaldinho, Albin, Anton, Costache, Marici, Bumba
Bilbao: Herrerin - De Marcos, Etxeita, Laporte, Balenziaga - Vesga, Etxebarria - Susaeta, Raul Garcia, Muniain - Aduriz
Rezerve: Arrizabalaga, Boveda, San Jose, Lekue, Rico, Merino, Axetxe

                                                                                                               C.S.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu