joi, 22 iunie 2017

Fostul jucător german de tenis Boris Becker a intrat în faliment personal

Fostul jucător de tenis Boris Becker, în vârstă de 49 de ani, a fost declarat falimentar de către un tribunal britanic, miercuri, 21 iunie 2017, după ce nu şi-a achitat o datorie pe care o avea de o lungă perioadă de timp, scrie Associated Press.


Avocaţii fostului sportiv au încercat să obţină o ultimă şansă ca acesta să-şi plătească datoria ce datează din 2015, către bancherii privaţi de la Arbuthnot Latham & Co, însă notarul Christine Derrett a constatat că nu există dovezi credibile că Becker va achita datoria în scurt timp. Avocatul său, John Briggs, a susţinut că există suficiente dovezi care să demonstreze că Becker ar fi în stare să plătească datoria printr-un acord de refinanţare.
Briggs susţine că Boris Becker urma să-şi vândă o proprietate din Mallorca, pe care urma să obţină şase milioane de euro, doar că aşteaptă ca tranzacţia să fie aprobată de o bancă spaniolă de aproximativ o lună.
"Dă impresia unui om cu capul în nisip. Ar fi trebuit să se gândească la acest lucru cu mult timp în urmă", a spus Christine Derrett, cea care s-a ocupat de cazul Boris Becker, conform AP.
Foto: HEPTA

                                                                          
                                                                           Cristi S.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu