joi, 25 mai 2017

Cum să bem apa pentru a deveni medicament

Este indicat sa bem apa dimineata, pe stomacul gol. Însa, pentru ca acest ritual zilnic sa aiba efect, ai putea încerca sa pui în apa un obiect de argint. Rezultatele sunt uimitoare si te vor scapa de numeroase probleme de sanatate. Iata despre ce este vorba.

Este bine ca apa pe care o vei bea dimineata sa fie pregatita de seara. Tot ce trebuie sa faci este sa pui seara într-o sticla ori într-un pahar mai mare, de o jumatate de litru, un obiect de argint. Poate fi un banut sau orice alt obiect, de dimensiuni mai mici. De asemenea, în apa se vor pune si frunze de busuioc. Dupa aceea, acopera recipientul în care ai pus apa, obiectul de argint si busuiocul si asteapta pana dimineata. Cand te trezesti, poti bea apa înainte de micul dejun. Însa, înainte de a o bea, strecoara apa. Bea apa treptat, cu înghitituri mici.

Argintul si busuiocul sunt cele care fac ca acest remediu sa functioneze. Asta pentru ca argintul are rolul de a purifica apa. Busuiocul are aceleasi proprietati.

Cu acest remediu poti trata mai multe afectiuni. Spre exemplu, te scapa de diabet în numai 30 de zile. De asemenea, constipatia nu va mai fi o problema dupa 10 zile. Ulcerul si hipertensiunea arteriala dispar dupa 30 de zile. Tot dupa atatea zile si rinichii tai vor fi curatati. Mai mult decat atat, persoanele care sufera de migrene vor observa o îmbunatatire dupa doar 2 zile.

Trucul te ajuta sa scapi si de kilogramele în plus. Însa, este bine sa consumi aceasta apa o perioada mai lunga de timp. Astfel, dupa 2 sau 3 luni vei observa ca ai început sa slabesti.

Tot ce trebuie sa stii înainte de a bea aceasta apa este ca în prima parte a zilei te vei confunta cu urinari frecvente. Acesta este un semn ca remediul functioneaza.


                                                                      Alin MARINESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu