miercuri, 19 aprilie 2017

Fotbaliştii de la Juventus ţintesc trofeul Ligii Campionilor în acest an!

Campioana Italiei Juventus Torino (foto) a rezistat fără gol primit pe Camp Nou, contra Barcelonei, într-o partidă marcată de numeroasele ratări ale lui Lionel Messi. După 3-0 în tur şi 0-0 în manşa secundă, Juve visează la trofeul de care a fost foarte aproape în 2015, când a pierdut finala disputată chiar împotriva Barcei.

AS Monaco a învins-o şi în retur pe Borussia Dortmund, după succesul cu 3-2 din tur, din Germania.
În manşa secundă, liderul din Ligue 1 conducea cu 2-0 după numai 17 minute de joc, graţie reuşitelor lui Mbappe şi Radamel Falcao. Marco Reus a readus speranţele germanilor imediat după pauză, însă Valere Germain a închis soarta calificării în minutul 81.
Marţi seară, Real Madrid a eliminat-o pe Bayern Munchen după un retur dramatic, ajuns în prelungiri după ce bavarezii s-au impus cu 2-1 după 90 de minute, scorul cu care fuseseră învinşi în tur. "Galacticii" au câştigat însă cu 4-2 după cele două reprize suplimentare cu un Cristiano Ronaldo sclipitor!
Atletico Madrid a mers şi ea în semifinale după ce a remizat în Anglia, 1-1 cuLeicester City, după succesul cu 1-0 de pe Vicente Calderon. 
Tragerea la sorţi a semifinalelor va avea loc vineri, 21 aprilie la Nyon.
                                                                                     Cristi SOMEŞAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu