vineri, 28 aprilie 2017

Gheorghe Popescu va juca într-un meci al legendelor Barcelona - Real Madrid, la Beirut

Fostul internaţional român Gheorghe Popescu a anunţat, joi, prin intermediul paginii personale de Facebook, că va juca într-un meci al legedenlor dintre Barcelona şi Real Madrid, care se va desfăşura la Beirut.
Fost căpitan la Barcelona, club pentru care a evoluat în perioada 1995-1997, Popescu va avea parte de o companie selectă la meciul din Beirut. Nume precum Ronaldinho, Rivaldo, Eric Abidal, Edmilson, Nadal, Gaizka Mendieta, Gianlucca Zambrotta sau Edgar Davids vor juca în echipa Barcelonei, în timp ce pentru Real Madrid vor evolua, printre alţii, Roberto Carlos, Fernando Morientes şi Christian Karembeu.
"Mâine voi juca din nou în "El Clasico" - meciul legendelor. Deja am început încălzirea alături de colegii mei de la FC Barcelona. Sunt multe nume mari ale fotbalului, dar vă spun doar câţiva dintre cei care au venit la Beirut sau urmează să apară în acest meci: Ronaldinho Gaúcho, Rivaldo, Eric Abidal, Edmilson, Nadal, Mendieta, Zambrotta, Davids. Pentru Real Madrid vor juca, printre alţii, Roberto Carlos, Fernando Morientes şi Christian Karembeu", a scris fostul internaţional în mesajul postat pe Facebook, alături de o fotografie cu foştii colegi.
În perioada în care a jucat pe Camp Nou, fostul fundaş central a cucerit o Cupă a Regelui şi o Supercupă a Spaniei, pe care le-a ridicat deasupra capului din postura de căpitan. În cariera de fotbalist, Popescu a mai trecut pe la Universitatea Craiova, Steaua, PSV Eindhoven, Tottenham Hotspur, Lecce, Dinamo şi Hannover 96, club de la care s-a retras în 2003. Sursa Mediafax

                                                                                       C.L.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu