miercuri, 22 martie 2017

Fotbaliştii care au încălcat regulamentul echipei naţionale Under 21 au fost excluşi din lot / Jucătorii vor fi sancţionaţi de clubul Dinamo

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal Under 21 a României, Daniel Isăilă, a decis, miercuri, să-i excludă din lot pe fotbaliştii Ionuţ Nedelcearu, Alin Dudea, Patrick Petre şi Vlad Olteanu, întrucât au comis abateri disciplinare grave, notează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.
"Ionuţ Nedelcearu, Alin Dudea, Patrick Petre (toţi de la Dinamo) şi Vlad Olteanu (Sepsi OSK) au părăsit azi cantonamentul de la San Rogue, urmând să revină în ţară. Marţi seara, după sosirea în Spania, selecţionerul Daniel Isăilă a constatat abateri disciplinare grave în ceea ce îi priveşte pe cei patru. A discutat cu ei pentru a le afla punctul de vedere, iar în această dimineaţă a luat decizia de a renunţa la ei pentru acest stagiu de pregătire.
Staff-ul tehnic al selecţionatei Under 21, alături de staff-ul primei reprezentative şi coordonatorii loturilor naţionale, împreună cu conducerea Federaţiei Române de Fotbal, consideră că performanţa nu poate fi concepută dacă există astfel de abateri, total străine de conduita unor jucători de fotbal", se arată în comunicatul FRF.
Marţi seară, selecţionata U21 a ajuns în Spania, la San Rogue, acolo unde are programat un stagiu de pregătire ce cuprinde două jocuri amicale, cu Rusia, pe 24 martie, şi cu Danemarca, pe 27 martie.
                                                                  Cristi SOMEŞAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu