vineri, 31 martie 2017

Concurs Internaţional de Artă Religioasă

Buna ziua!Imi face deosebita placere sa va invit la un concurs international de arta "Spiritualitate si Arta" dedicat apropiatei sarbatori a Pastilor.Atasez detaliile.Multumesc.
Mariana Bendou
Presedinte Fondator al Asociatiei culturale "Clubul EXPRESIA IDEII"
Presedinte Departament National Uniunea Artistilor Plastici
Fondator si Redactor Sef Revista EXPRESIA IDEII
wwwfacebook.com/revistaexpresiaideii
www.facebook.com/expresiaideii



În perioada 26 martie - 23 aprilie 2017, Asociaţia cultural - educativã “EXPRE-SIA  IDEII”, Onești, în colaborare cu Uniunea Artiștilor Plastici din România și cu Revista de educaţie, culturã și civilizaţie “EXPRESIA IDEII“, organizeazã Con-cursul Internaţional  de Creaţie  ,,SPIRITUALITATE ŞI ARTÓ. Fotografiile parti-cipante vor face trimitere la lucrãri de artã personale dintre cele mai diverse si originale (picturã, sculpturã, desen, graficã, hand - made, mozaic, picturi murale, icoane și alte obiecte bisericești, etc.) oferind astfel posibilitatea unei libere exprimãri . Concursul , bazat pe conceptul de “Expoziţie universalã”[1] în artã aparţinând artistului plastic bãcãuan Gheorghe Parascan ce are in vedere prezentarea de lucrari de arta in spatii si maniere neconventionale, premiazã lucrarea din fotografie și nu fotografia în sine. Concursul  nu are limite de vârstã , se adreseazã creatorilor amatori sau profesioniști, români de pretutindeni și prevede o taxã de participare. Se vor acorda diplome, adeverinţe și premii. Regulamentul Concursului și eventualele alte detalii ale participãrii în concurs se pot obţine pe adresa redacţiei revistei revistaexpresiaideii@yahoo.com     Etapele concursului sunt:
- 26 martie  - 15 aprilie 2017- inscrierea candidatilor si postarea fotografiei lucrarii si a detaliilor scrise in pagina facebook a revistei
- 19 - 22 aprilie – evaluarea lucrarilor si stabilirea ordinii premiilor
-  23 aprilie 2017 – anuntul castigatorilor pe email si in pagina facebook a Revistei “EXPRESIA IDEII”

                                      Regulamentul Concursului
  • Concursul se bazeaza pe conceptul de “Expozitie universala” https://www.facebook.com/groups/164503750612743/?fref=ts  apartinand artistului plastic bacauan Gheorghe Parascan .Se realizeaza virtual, in pagina virtuala a Revistei “EXPRESIA IDEII” (www.facebook.com/revistaexpresiaideii) si percepe o taxa de participare in valoare de 50 RON. Banii se trimit in contul Asociatiei “Clubul EXPRESIA IDEII”, cu numarul RO65BTRLRONCRTO208670901, deschis la Banca Transilvania, Sucursala Onesti , CIF 31550535. Participantii vor trimite fotocopia fisei de inscriere completata si semnata impreuna cu fotocopia chitantei bancare pe adresa de email a revistei revistaexpresiaideii@yahoo.com pana la data de 15 aprilie 2017. Li se va confirma primirea acestora.
  • Fotografiile (de calitate foarte buna) lucrarilor si detalile scrise ale acestora se vor posta in pagina www.facebook.com/revistaexpresiaideii (este nevoie de aprecierea pagini cu un “like” inainte)
  • Fiecare participant are dreptul de a participa doar cu o singura fotogra-fie.  Lucrarile premiate vor face obiectul unui album virtual prezentat in Revista EXPRESIA IDEII (in formatul virtual cat si cea pe hartie) si vor fi mediatizate in presa si pe internet.
  • Organizatorii nu isi asuma responsabilitatea postarilor si a originalitatii fotografiilor / lucrarilor participante in concurs.
  • Organizatorii concursului au dreptul de a utiliza ulterior fotografia participanta in concurs in activitatile si in publicatiile lor.
Detalii suplimentare se pot obtine pe emailul revistaexpresiaideii@yahoo.com si/sau la numarul de telefon 0771413367

Semnat:
Prof. Mariana Bendou
Fondator si Presedinte al Asociatiei “Clubul EXPRESIA IDEII”, Onesti
Presedinte Departament National UAP
Fondator si Redactor Sef Revista “EXPRESIA IDEII”


Uniunea Artiștilor Plastici
Asociatia “Clubul EXPRESIA IDEII”
Revista “EXPRESIA IDEII”
                                                             

                       FISA DE INSCRIERE                                                                        

Concurs Internaţional  de Creaţie  ,,Spiritualitate Şi Artã“

Subsemnatul / a………………………………………………………………………de profesie………………………………………………………………………, domiciliat in localitatea……………………………………………………………………………..,
judetul……………………………………………,tara…………………………………..absolvent al………………………………................................................................. ………………………................................................................................................doresc sa particip la  Concursul Internaţional  de Creaţie  ,,SPIRITUALITATE ŞI ARTÓ organizat in perioada 26 martie - 23 aprilie 2017 cu fotografia lucrarii per-sonale intitulata ……………………………………………………………………….....
detalii………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
Declar pe propria raspundere ca am luat cunostinta de Regulamentul de Concurs si ca lucrarea participanta este originala si am dreptul sa o utilizez dupa bunul plac.Pot fi contactat la telefonul ………………………………………….si pe adresa electronica………………………………………………….Adresa postala la care do-resc sa primesc diploma de participare + adeverinta de participare + adeverinta de publicare a lucrarii in revista (in cazul premiantilor) + diploma si premiul obti-nut este…………………………………………………………………….......................
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………


Data completarii                                                                                   Semnatura



[1] Beneficiile Expozitiei universale, in viziunea artistului Gheorghe Parascan, sunt:
a) ai ocazia sa arati intregii lumi propria arta;
b) vei capata certitudinea ca nu esti singur, ca esti inteles de semenii tai;
c) vei cunoaste artisti de pretutindeni care asemeni tie doresc sa faca arta pentru oameni si nu arta de dragul artei;
d) artistii de pretutindeni vor crea un mecanism umanist de mentinere a legaturilor creatoare si vor milita pentru pace.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu