marți, 21 februarie 2017

Recital caritabil, susținut de Florin Piersic la Cluj-Napoca


Un spectacol de excepție, organizat de îndrăgitul actor Florin Piersic în scopuri caritabile, a avut loc duminică, 19 februarie 2017, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca. Evenimentul, organizat în parteneriat cu Protopopiatul Ortodox Român Cluj I, a avut menirea de a ajuta 5 copii cu grave probleme de sănătate și cu o situație materială delicată, a transmis pentru radio Renașterea Stela Florea.
Publicul s-a bucurat de un adevărat regal actoricesc, într-un spectacol ce a cuprins imagini de arhivă, secvențe de film și momente de poezie, toate oferite cu generozitate de marele actor Florin Piersic. În fața unei săli arhipline, cu o sinceritate dezarmantă, Maestrul Florin Piersic a introdus publicul în lumea sa fascinantă și emoționantă, în care s-a putut întrezări un om cu o deosebită sensibilitate și cu mare dragoste pentru oameni și Dumnezeu.
La spectacol a fost prezent ÎPS Părinte Andrei, Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, care a rostit un scurt cuvânt despre faptele milei trupești. Au fost prezente în sală și oficialități județene, precum și numeroși artiști și oameni de cultură ai orașului, titrează Radio Renașterea.
Spectacolul caritabil a fost organizat cu binecuvantarea ÎPS Părinte Andrei, Mitropolitul Clujului și cu sprijinul Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului și a altor parteneri, sponsori și colaboratori. Recitalul caritabil Florin Piersic a fost o continuare a acțiunii caritabile „Hristos cel milostiv și ucenicii săi”, organizată de Protopopiatul Ortodox Român Cluj I în data de 2 decembrie 2016.
                                                                                      Napocanews

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu