duminică, 19 februarie 2017

Monica Macovei, procuroarea comunistă care acum pozează în mare ”anticomunistă”

De ani de zile asistam neputinciosi cum aceasta creatura de cosmar bantuie in culisele politici romanesti, provocand daune de imagine,influenta negativa si manipulare excesivă….
Fosta procuroare comunista, apoi unul din procurorii care a anchetat “golanii “din Piata Universitatii, membra PDL si Ministru al Justitiei care a schimbat codurile penale, om de baza a lui Basescu si una din cei apropiati ai lui Soros….
Din 2009 si pana in prezent europarlamentar, unde a intoxicat cu aburi de venin intreaga Uniune Europeana impotriva intereselor Romaniei coordoneaza alaturi de Sandra Pralong (in prezent consiliera a lui Iohannis), cele 85 de ONG-uri ale lui Soros in Romania…
Andreea Pora, Guseth, Pruna, Ghinea, Sabina Fati, Laura Stefan, Alex Cumpanasu, Cartianu, Tapalaga, Sabina Matei, Malin Bot, Moise Guran, Sabin Orcan…jurnalisti, procurori, judecatori si mai ales organizatorii si agitatorii de profesie pe Facebook si in strada. Am sa va dau cateva exemple:
In 2014…grupul cel mai numeros avea 400.000 de membri…se numea Romania…si era condus de Liviu Trandafir, asa a obtinut Macovei mandatul de europarlamentar independent….in prezent fara slujba. Mihai Politeanu, soferul ei personal, apoi secretar, acum mare lider in Piata, autorul plangerii penale impotriva guvernului Grindeanu, fara slujba.
Florin Badita de la Coruptia Ucide…neica nimeni…revolutinar de profesie, dar bine renumerat, nu munceste nimic. Sorin Avram, jurnalist la Adevarul si seful de campanie a respectivei in 2014, in prezent fara slujba. TOTI au un singur numitor comun: Monica Macovei. Toti sunt fara vreun job, oare din ce traiesc??? nu stiti ?
In a V-a poza il aveti pe liderul protestelor de la Cluj…in poza cu seful organizatiei USR…a lui Nicusor Dan…d-ul Mircea Olaru-Zainescu…
Pacaliciul BOB a terminat Institutul de Teatru, a avut o emisiune pe la TV Look, in prezent administreaza pe Facebook un site de divertisment “Epic Show”.
Astia sunt marii lideri ai turmei de exaltati, mai bine zis manipulati, vi i-am prezentat pe cei mai importanti, dar sunt multi. toti fara job, ca astia n-au timp sa munceasca, ei protesteaza impotriva a orice. I-ati mai intalnit la Rosia Montana sau Pungesti… Maine, Sibiul, aici e mai alambicat. Continuam….






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu