vineri, 17 februarie 2017

Dance Star Romania 2017 Cluj - Napoca

Ars Nova organizează, sub egida ESDU – European Dance Union, cea de-a 8-a ediţie DanceStar Romania 2017. În acest an, alături de competiţia de la Bucureşti ce a avut loc pe 10-12 Februarie 2017, la Palatul Naţional al Copiilor, organizatorii au pregătit o nouă competiţie pe 25 Martie, în Cluj-Napoca, la Casa de Cultură a Studenţilor.
Organizatorii îşi propun, prin acest eveniment, să ofere, prin excelentă organizare, componenţa şi imparţialitatea juriului compus din profesori şi coregrafi de renume internaţionali, un cadru deosebit pentru o competiţie de dans de nivel înalt, şi, nu în ultimul rând, un show excepţional în România.
Aşadar, ediția a 8-a va include următoarele discipline, în care participanţii îşi pot demonstra talentul:
CLASSIC:
Balet
Dans Folcloric
Modern contemporan
Liric
Jazz
Teatru muzical
Tap
URBAN:
Stiluri urbane
B-boying
MTV
OPEN:
Open
Dans acrobatic
Producţie
Persoanele care doresc să facă parte din cei 3500 de dansatori care îşi fac cunoscută pasiunea pentru dans în cadrul celei mai mari competiţii de acest gen din România, se pot înscrie în una din următoarele categorii de vârstă:
Mini: 4 – 8 ani;
Copii: 9 – 11 ani
Juniori: 12 – 15 ani
Seniori 16 ani sau mai în vârstă 
Câştigătorii vor deveni reprezentanţii României la Dance Star Finals – World Dance Master ce va avea loc în Porec, Croaţia, pe data de 24-28 Mai 2017. Finala va reuni peste 8000 de dansatori care vor participa fie individual, fie alături de trupele din care fac parte, reprezentând cele mai mari şcoli de dans şi de balet din lume.

Mai multe detalii despre competiţiile Dance Star România 2017 veţi găsi pe site-ul evenimentului: romania.dancestar.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu