luni, 20 februarie 2017

Concurs foto „10 ani de Uniunea Europeană: Transilvania de Nord before&after”, cu premii consistente, pe Facebook


 Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest, gazda Centrului Europe Direct Transilvania de Nord, lansează concursul 10 ani de Uniunea Europeană: Transilvania de Nord before&after”, care este dedicat fotografilor profesionişti şi amatori din regiunea noastră (judeţele Bihor, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Maramureş, Satu Mare şi Sălaj).
Participaţi la https://www.facebook.com/europedirect.cluj/app/292725327421649/ în perioada 20 februarie-1 mai 2017, pentru a câştiga premiul cel mare - o expoziţie itinerantă la Veliko Târnovo, la partenerii noştri Europe Direct din Bulgaria, cu cheltuielile de transport şi cazare asigurate de către ED Transilvania de Nord.
Locul şi data premierii: 9 mai 2017,  Cluj-Napoca, cu ocazia Zilei Europei!
Fiecare participant la concurs poate participa cu 3 imagini  care să reprezinte schimbările aduse de aderarea României la Uniunea Europeană în cei 10 ani de la acest moment istoric.
Fiecare imagine va fi însoţită de o scurtă descriere despre modul în care surprinde tema concursului, precum şi locaţia care este reprezentată. Descrierea nu va depăşi 20 de cuvinte şi va conţine în mod obligatoriu #10aniROinUE.
Apoi imaginile vor fi promovate pe Facebook, pentru a atrage cât mai multe like-uri, atât de către ADR Nord-Vest, cât şi de competitori, care vor invita alte persoane să voteze proiectele.
Juriul va determina 5 imagini finaliste, pe baza voturilor (aprecierilor) public exprimate pe Facebook şi pe baza unor note (rezultate în urma aplicării unei grile de concurs).
Toate cele 5 imagini vor fi expuse în cadrul Zilei Europei în 9 Mai 2017, precum şi în cadrul expoziţiei itinerante în Bulgaria, care va avea loc în vara anului 2017.


Date de contact: Andreea Marcu, expert comunicare, Centrul Europe Direct Transilvania de Nord, Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest, tel: 0264/431550, fax: 0264/439222, mobil: 0755 777012, comunicare@nord-vest.ro, www.nord-vest.ro, europedirect.nord-vest.ro, https://www.facebook.com/europedirect.cluj/, www.youtube.com/user/ADRNordVest

Centrele Europe Direct reprezintă un punct de contact local pentru toate instituţiile UE şi cooperează cu alţi parteneri de informare activi. Ele completează şi susţin activitatea Reprezentanţelor Comisiei Europene şi a Birourilor de Informare ale Parlamentului European la nivel local şi regional.

Foto: Daniel DAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu