vineri, 17 februarie 2017

Astra Giurgiu remizează cu Genk in 16-imile Europa League

Astra Giurgiu a terminat la egalitate, joi, 16 februarie 2017, scor 2-2, in prima mansa a 16-imilor Europa League, cu formatia belgiana Genk.
A fost un meci echilibrat, decis de o gafa pe final facuta de japonezul Takayuki Seto, care ulterior s-a revansat si a egalat in minutul 90.
Dupa un inceput de meci dominat teritorial de oaspeti, Genk a deschis scorul in minutul 25 dupa o gafa ca in curtea scolii in defensiva Astrei.Castagne a profitat de o neintelegere intre toti jucatorii din linia defensiva si a deschis scorul.
Imediat dupa primirea golului, Sumudica a renuntat la sistemul cu trei fundasi centrali, l-a avansat pe Sapunaru la mijlocul terenului, iar Astra a inceput sa echilibreze jocul.
Egalarea a venit astfel in minutul 42 dupa o faza superba a lui Teixeira, pe care Constantin Budescu (foto) a finalizat-o cu un sut foarte puternic.
Dupa pauza, Astra a ratat doua sanse mari de a marca, insa Teixeira si Ionita au ratat din pozitii ideale.
Finalul a fost spectaculos. Genk a trecut in avantaj dupa o gafa comisa de Seto in minutul 83. Japonezul a pierdut o minge la centrul terenului, iarTrossard a punctat.
Seto s-a revansat insa in minutul 90, cand a punctat cu o lovitura de cap din centrarea lui Florea.
Calificarea se va decide astfel peste o saptamana, in deplasarea de la Genk, unde Astra are sansa sa.
                                                                   Cristi SOMESAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu