marți, 21 februarie 2017

Asociația Județeană de Fotbal Maramureș vă invită la teatru!

Asociația Județeană de Fotbal Maramureș lansează seria de evenimente ”Sportul susține cultura”, prilej cu care vă propune spectacolul ”Soț de vânzare” - cea mai jucată comedie a Teatrului Roșu din București.

Pentru lansarea seriei de evenimente ”Sportul susține cultura”, Asociația Județeană de Fotbal Maramureș vă oferă un... ”Soț de vânzare”. Este nu numai cea mai jucată comedie a Teatrului Roșu din București, dar reprezintă și spectacolul care a deschis stagiunea 2017 la teatrul din capitală.

„Soț de vânzare” (după Mihail Zadornov, regia: Marius Gîlea) tratează cu multă originalitate eterna temă a trio-ului conjugal, în trei acte cu multiple și intense răsturnări de situații. Oxana (Ana Odagiu) îi propune Elenei Vladimirovna (Maria Radu) o afacere inedită: un contract de vânzare - cumpărare a mult doritului ei soț. Andrei Vasilievici (Marius Gîlea) pare să facă toți banii. Vor reuși cele două femei să încheie incredibilul contract?

Aflați răspunsul în 3 și 4 martie, de la ora 19.00, la Restaurantul Gran Gala (str. Victoriei nr. 114), acolo unde sunt programate cele două reprezentații ale spectacolului ”Soț de vânzare”.

Informații legate de bilete pot fi obținute la telefon 0787-705572 sau la sediul AJFMM din Bulevardul Unirii 11J.


                                                                                            AJF MM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu