marți, 31 ianuarie 2017

Ioan Doru Dăncuş prezent la lansarea ghidurilor REGIO 2014-2020

Lansarea ghidurilor REGIO 2014 -2020 pe două priorități importante din perspectiva administraţiilor publice! Este vorba de prioritatea 3.1.B - sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei şi a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice şi în sectorul locuințelor - şi prioritatea de investiții 8.1 - Obiectiv specific 8.3. care îşi propune creşterea gradului de acoperire cu servicii sociale pentru persoanele vârstnice!Prezența numeroasă a reprezentanților administraţiilor locale şi judetene la acest eveniment arată interesul acestora pentru a reabilita clădiri publice şi a creşte calitatea serviciilor sociale în comunitațile din care provin!
Din perspectiva Consiliului Judetean Maramureş lansarea acestor instrumente de atragere a fondurilor europene ne va da posibilitatea să depunem cereri de finanțare pentru cel puțin două clădiri: Palatul Administrativ şi Casa Tineretului din Baia Mare.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Maramureş Ioan Doru DĂNCUŞ prezent în capitala Transilvaniei, la Grand Hotel Napoca, mulţumeşte pentru invitaţie domnului Marcel Boloş,  director general ADR Nord -Vest şi doamnei director executiv Sanda Cătană - pentru oportunitate.

                                                                                   GDL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu