vineri, 20 ianuarie 2017

BJPD. Agenda săptămânii 23-28 ianuarie 2017

În conformitate cu legile în vigoare, de Ziua Unirii Principatelor Române, în zilele de luni şi marţi, 23-24 ianuarie Biblioteca este închisă.

Miercuri, 25 ianuarie

ora 16-18, Salonul Artelor
UMF CLUJ – cursuri pentru medici


Joi, 26 ianuarie

ora 17:30, Sala de conferinţe
Va avea loc lansarea volumului de poezii „Să dormi frumos”, de Mircea Grumaz, apărut la Editura Eurotip, Baia Mare, 2017.
Prezintă: Ioan Buda Ţeţu


Vineri, 27 ianuarie

ora 15-19, Sala de conferinţe, Salonul Artelor
Peste 30 de experți în medicină și situații de urgență vor susține comunicări științifice în Baia Mare, în perioada 26-28 ianuarie 2017, la cea de-a II-a ediție a Simpozionului "Medicina de Urgență Azi".
Comunicările științifice vor fi susținute de personalități din medicina de urgență și a situațiilor de urgență care vor expune teme de mare actualitate din acest domeniu.
Simpozionul este organizat de către Asociația Prietenii Spitalului “Dr. Constantin Opriș”, Direcția de Sănătate Publică Maramureș, Spitalul Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș” Baia Mare și Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș.

Cu această ediție, Simpozionul “MEDICINA DE URGENȚA AZI” devine o tradiție pentru județul Maramureș. Acest eveniment reunește, în Baia Mare, reprezentanţi din lumea medicală şi din structurile reprezentative ale situaţiilor de urgenţă din întreaga țară.
Prima ediție a avut loc în anul 2015, când s-au marcat cinci ani de la înființarea SMURD-ului.

Sâmbătă, 28 ianuarie

ora 9-13, Sala de conferinţe, Salonul Artelor
Simpozionul "Medicina de Urgență Azi"

Ştefan Selek
bibliotecar
Biblioteca Judeteana "Petre Dulfu" Baia Mare
Email: pr.bibliotecamm@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu