marți, 29 noiembrie 2016

Permisie de două ore pentru ex-primarul Cătălin Cherecheș, în ajun de Moș Nicolae

Tribunalul Cluj este de acord ca primarul suspendat al municipiului Baia Mare să părăsească, timp de două ore, arestul la domiciliu şi îi dă liber să participe la o slujbă religioasă, dar şi să împartă cadouri copiilor. Măsura Tribunalului Cluj poate fi însă contestată. 
“Instanța încuviinţează ca inculpatul să părăsească imobilul în care locuieşte, în data de 05.12.2016, în intervalul orar 17.00-19.00, în vederea deplasării acestuia la Biserica Ortodoxă Sfântul Nicolae, situata în municipiul Baia Mare, str. Crişan nr. 1, jud. Maramureş, pentru a participa la evenimentul religios constând în vecernia solemnă şi oferirea de cadouri copiilor nevoiaşi, de către biserică. Cu contestaţie în 48 ore de la pronunţare.”
Ex-primarul Băii Mari Cătălin Cherecheş este trimis în judecată pentru luare de mită în formă continuată. În prezent, se află în arest la domiciliu. Lui Cherecheş i s-a mai permis, luna trecută, să părăsească domiciliul, pentru a participa la slujba de înmormântare a episcopului Justinian Chira.


                                                                                              C.L.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu