miercuri, 30 noiembrie 2016

Marius Sorin Bota: PSD va pune în aplicare din prima lună măsurile care vor aduce creşterea economică în buzunarele maramureșenilor

Guvernul PSD este cel care a scos ţara din criza pe care a lăsat-o guvernarea Boc, iar acei oamenii care au luat deciziile împotriva românilor se regăsesc acum ca și candidați la alegerile parlamentare din 11 decembrie, pe listele PNL. Și în Maramureș avem un astfel de exemplu, un fost ministru din cel mai blamat Guvern ar României care candidează, la aceste alegeri, pe lista PNL, a declarat senatorul PSD de Maramureș, Marius Sorin Bota, candidat PSD pentru o poziție în Camera Deputaților la alegerile din 11 decembrie.
Mesajul viitorului deputat PSD de Maramureș este acela că, în Guvernarea social-democrată, principalele preocupări vor fi de a aduce cât mai mulți români, cât mai mulți maramureșeni în clasa de mijloc, de a crește salarii și pensii, de a oferi facilități tinerilor, mediului de afaceri, întreprinzătorilor și agricultorilor, de a investi în educație și în sănătate.
 ”Am redeschis 26 de spitale închise. Am început modernizare spitalelor şi am crescut cu peste 60% salariile medicilor. Am reîntregit salariile bugetarilor tăiate şi pe parcursul a trei ani de guvernare am crescut salariile cu pese 60%. Am crescut pensiile tăiate. Desigur, mai sunt multe de făcut pentru ca maramureșenii să facă parte din clasa de mijloc şi propunem acum acest program de guvernare cu termene, cu cifre, cu prevederi bugetare. Vom pune în aplicare din prima lună aceste măsuri pentru a aduce creşterea economică în buzunarele fiecărui maramureșean”, a declarat Sorin Bota, candidatul PSD Maramureș pentru Camera Deputaților.
Actualul senator de Maramureș vine cu o solicitare către Guvernul României, aceea de a aloca la rectificarea bugetară banii necesari pentru a plăti în avans subvenţiile către fermieri. ”Este o măsură bună pe care PSD a prevăzut-o în programul de guvernare. Guvernul Zero are 29 de miliarde necheltuiţi şi aceşti bani ar trebui să meargă către maramureșeni. Ar fi şi o reparaţie pentru dispreţul cu care tehnocraţii i-au tratat pe fermieri în 2015, întârziind cu 8 luni plata subvenţiilor. Iar dacă ne gândim la protestele din sănătate, vom spune că ministrul Voiculescu a pornit războiul cu pacienţii şi cu medicii din toată România, din Maramureșul. Ministrul i-a ignorat total pe protestatarii din faţa ministerului dovedind multă aroganţă, iar acum acelaşi ministru blochează transplanturile din spitalele româneşti, pentru că vrea ca aceste transplanturi să se facă în continuare în spitalele din străinătate. Problema este că mulţi pacienţi mor aşteptând ca ministerul să finalizeze proceduri birocratice. Mesajul nostru este: Faceţi-vă anchetele, dar lăsaţi oamenii să beneficieze de transplanturi”, a conchis senatorul PSD de Maramureș, Marius Sorin Bota, candidat pentru Camera Deputaților la alegerile din 11 decembrie 2016.


                                                          COMUNICAT PSD

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu