miercuri, 26 octombrie 2016

VIN ALEGERILE ŞI LISTELE CELOR CARE NE VOR REPREZENTA ÎN PARLAMENT. ÎNTREBARE NORMALĂ

Cine sunt GENERALII care au condus şi conduc România?! Cum au devenit GENERALII „Stăpînii Inelelor”?! Voi da nume…


Daca privim in urma, observam ca fiecare politician din Romania ultimilor 26 de ani a avut nevoie de niste Generali de Securitate care sa-i urce pe borcanul cu miere. Cit mai sus, pina la functii supreme in Statul Mafiot.
In 1989 Ion Iliescu a avut nevoie de Generalii GRU si KGB care ne-au procopsit cu peste 1000 de morti.
In 1992, acelasi Ion Iliescu a avut nevoie de alti Generali, de data asta romani, toti grupati in spatele lui Virgil Magureanu : generalul Gioni Popescu SRI si generalul Talpes SIE.
Iliescu si Magureanu au venit cu „democratia originala” perestroikista: controlam toate partidele prin securisti infiltrati, racolam ziaristi, procurori, politisti, judecatori, avocati, notari, etc si ii platim prin Caritas, Bancorex, Credit Bank, Dacia Felix, Banci Populare, Banca Columna, etc. Construim in „laborator” oameni de afaceri „de-ai nostri” si le dam „finantare” din banii Securitatii si ai Comertului Exterior. Generalii l-au pus pe Isarescu sa le fie „contabil” fiindca ei nu se pricepeau.
„Meritul” acestor Tovarasi e ca ne-au scapat de Generalii GRU si KGB si au orientat Romania spre NATO si UE. Dar nu din Patriotism, Doamne fereste! Stiau ca daca rusii se prind ce bogatii avem vin peste noi si „romanasilor” nu le mai ramin bani de furat! Si doi, stiau ca americanii si europenii sint mult mai naivi si mai usor de prostit decit rusii!
Pentru ca Gasca Generalilor sa ramina la Putere pentru vecie,  aceasta l-a rasturnat pe Iliescu in 1996 fiindca individul nu mai era credibil in fata viitorilor Parteneri, NATO si UE. Si l-au adus pe slabanogul de Emil Constantinescu, din care au facut ce au vrut. Lui Dorin Marian, omul Generalilor, i-au dat sarcina sa o iubeasca pe fiica Presedintelui iar pe fiul lui Constantinescu l-au imbirligat in Afacerea Tigareta. O afacere in care a platit doar Colonelul Trutulescu! Fiul a fost protejat… dar Romania nu a avut Presedinte! Macar Emil a recunoscut ca l-au infrint „Structurile” !
In anul 2000, Generalii au inventat „spaima nationala” pe nume Vadim, adica tot omul lor. Si uite asa, hulitul si kgbistul Iliescu este ales pentru inca o palma de „liniste” peste obrazul natiunii . Este anul in care incepe Fuga din Romania. In urmatorii 10 ani aveau sa paraseasca Romania peste 2,5 milioane de romani, cel mai mare exod din Istoria Romaniei. Iliescu si PSD anuntau in anul 2000, „cind noi nu vom mai fi copii”,  ca „Se va fura si zaharul din ceai!”
Intre 2000 si 2004, Generalii au construit „omul nou” care sa vina sa vopseasca „democratia originala” in continuare, atunci cind Nea Nelu isi va ispravi al 3-lea mandat! Da, talentatul domn Nastase ! Dar Adrian, baiat viclean, a incercat sa se dezbare de vechea Gasca a Generalilor si a batut palma cu alti Generali: Ristea Priboi, Gabriel Oprea, etc. De fapt, Adrian Nastase este primul de la Lovilutie care a incercat, cu viclenie si inteligenta, sa incalece Sistemul! A patit-o! A pierdut Prezidentialele, a pierdut tot! Mai putin o parte insemnata de bani, extrem de insemnata! Au fost totusi „boieri” vechii Generali.
Ei bine, ca sa il doboare pe Nastase, vechea Gasca, Magureanu, gen Gioni Popescu- SRI, gen Fulga de la SIE si toti generalii lor, l-au sustinut pe Traian Basescu. Va aduceti aminte celebra alianta politica intre Magureanu si Basescu din 2003-2004?!
Nastase devenise prea lacom, prea puternic, prea nu ii mai lasa pe Generali la cascaval!
Surprize-surprize! Nici nu ajunge bine Presedinte si Traian Basescu elimina toata Gasca veche a Generalilor, plus Timofte si Fulga, nemaivorbind de Magureanu, si incaleca Sistemul, atit SIE cit si SRI, inca dn primii 2 ani ! Fara Generalii aia, TB nu ajungea Presedinte dar cu acei Generali, TB ar fi sfirsit ca Emil Constantinescu, si-a soptit Basescu in barba!
Practic, in 2005, Basescu vine cu Generalii lui : Coldea la SRI si Silviu Predoiu la SIE! Ii instaleaza pe Maior si MRU ca civili „ascultatori” sub promisiunea ca, intr-o zi, ii va numi Premieri! L-a numit pe unul, vreo 78 de zile ! :)))
Generalii excomunicati de Basescu au incercat sa il sfarime si au activat tot ce aveau :politicieni, parlamentari, ziaristi, oameni de afaceri. Operatiunea a esuat lamentabil in 2007 cind, la Suspendare, TB le-a aratat Poporul. Vechiul Sistem era la pamint, Base isi construia propriul Sistem, cu Daniel Morar si Laura Codruta Kovesi la vedere si „sperietori” de corupti si cu Generalii Coldea si Predoiu underground.
In 2009, calare pe Sistemul Sau, Basescu invinge la limita Vechiul Sistem. Intre 2007 si 2013, „Imparatul” Traian Basescu a fost cel mai puternic om din Romania, calarind atit Vechiul Sistem cit si Noul Sistem! I-a jucat pe toti Generalii si pe toti Actorasii cum a vrut muschiul lui! Elena Udrea a dezertat din Vechiul Sistem si i s-a alaturat Celui mai Puternic !
Dar… Orice poveste are si un sfirsit. Atunci cind Sistemul Sau a simtit ca Base isi pregateste „Suveranitatea” si dupa ce nu va mai fi Presedinte, Generalii Sai si-au cautat un refugiu. Stiau Generalii Sai ca lui TB ii convenea de minune sa iasa Gasca Ponta-Maior-Oprea-Ghita !
Stiti de ce ?! Fiindca TB a realizat ce „Masinarie Infernala” a construit prin Sistemul Sau ! Basescu stia ca Sistemul Sau se poate intoarce impotriva lui fiindca avea echipa, avea valoare : SRI + SIE + ICCJ + Parchetul General + DNA + Dosare si Informatii pretioase, colectionate timp de 10 ani !!!
De aceea TB ar fi preferat o echipa muuuult mai slaba ca adversar, dupa 2014! Daca Ponta iesea Presedinte, atunci Sistemul lui Basescu ar fi continuat sa joace cu EL ! Logic! Dar Sistemul lui Base, devenit atit de puternic, nu mai avea nevoie de Stapin, nu il mai dorea! Se saturasera Generalii lui Base pina peste cap ! Mai ales de Udrea!
Si iata cum ajunge Iohannis Presedinte, tot cu niste Generali ! Altfel nu se poate, mai oameni buni ! Pricepeti ?! Au ba ?! Ponta a reusit ceva unic in istorie, sa impace SRI cu SIE. Iar cei doi Generali, ca sa nu se certe prea curind, l-au gasit pe Iepurasul din Joben, Iohannis, sa fie Candidatul dublu „fisat” ! Si l-au scos Prezidente de tara, de Luni pina Joi !
Iar acum, Generalii (fosti ai lui Base, deveniti „independenti” intre timp) se pregatesc sa isi dea „doctoratul”:
1. Au un Presedinte Captivus
2. Au un PNL Captivus
3. Vor un Guvern Captivus
4. Vor un Parlament Captivus
In loc de ratatul „Sa traiti bine!”, GENERALII vor un nou salut, „Sa traiti!” Singurul care ii incurca rrrau este chiar fostul lor Sef, Basescu! Care vrea sa „fure” bomboana de pe coliva Romaniei, adica un 10% in alegerile parlamentare ! Corsarul naibii ! Nu se mai potoleste !
Marea problema a Generalilor este ca PNL Captivus nu trece de 30%, ca Dragnea, cel Controlat de DNA, nu e suficient de puternic in PSD si joaca la doua capete, ca USR-ul lui Nicusor si al Generalilor nu „misca” peste 5%, ca UDMR este aceeasi „curva” din ultimii 26 de ani (se culca mereu cu cel care are procentul mai mare), ca Tariceanu e hoasca batrina si bine insurubata in gasca Vechilor Generali.
Cheia Generalilor de Astazi este Dacian Ciolos. Vulnerabilitatea Generalilor de Astazi este Diaspora. Dupa ce i-ai „mintzit” cu Iepurasul Iohannis, e greu sa ii mai mintzi odata pe romanii de Pretutindeni !
Coldea si Predoiu imi par disperati. Isi supun „ziaristii” si organele de presa la o prostitutie fara margini. Orice pirtz al lui Dacian Ciolos sau Nicusor devin Breaking News ! Pe Nicusor nu il regret, e un caracter mic. Dar imi pare rau de Ciolos! Acest om chiar ar putea sa fie un Premier Modern al anilor care implinesc 100 de la Marea Unire ! Recunosc, imi place cum si-a construit Imaginea! Dar nu e suficient ! El ar fi trebuit sa fie introdus in lupta mai demult ! Cum adica ?! TU nu participi la Batalia Electorala, TU nu esti implicat ?! Pai ce garantii am eu, ca votant, ca Iohannis si PNL si Generalii te pun pe tine ?! Nu cumva se folosesc de tine ?! Ca sa mai fim, a mia oara, aburiti la maxim ?!
Nu vi se pare ca Ciolos e ca „ouale” ?! Participa dar nu se baga… Baga-te Daciane ! Asta e poporul roman ! Vrea unul cu singe in instalatie ! Bai Generalilor, nu v-a ajuns Experimentul Iohannis ?! Asta ride si dupa ce o inmorminteaza pe Soacra lui ! Nemaivorbind de gafa cu Nuntasii de dupa Colectiv, cind ridea in poza, pe Valea Oltului, la citeva ore de la cea mai Mare Tragedie de dupa ’89 !
Daca Generalii lui Basescu erau baieti destepti… atunci l-ar fi aruncat in lupta pe Ciolos, o scoteau in civilie si pe doamna Kovesi – viitor ministru al Justitiei, mai aduceau niste singe proaspat, cunoscut maselor largi, si aveam ce sa votam !
Timp de 25 de ani am votat un amestec de Securitate + Partidul Comunist Vopsit in partidulete! Generalii (fosti ai lui Basescu) ne propun acum sa votam doar Securitate + Partidul Comunist Santajat de Securitate ! Pai nu va miroase a Dictatura Militara ?! Pai va fi mai bine decit in primii 25 de ani de Dezastru National ?!
Aproape toata presa este impartita intre Generalii Vechi si Generalii Noi. Vreo schimbare in bine ?! VAX !!!
Dar adevarat va spun ca, daca sub Basescu nu imi era teama ca un ziarist va fi arestat  sau „falimentat” pentru opiniile sale, sub Iohannis si Generalii care il moshmondesc nu mai am aceeasi certitudine ! Am trait cele mai grele vremuri sub Iohannis (a se citi sub Generalii care il controleaza!) de cind sint eu ziarist ! Am rezistat tuturor Santajelor si Amenintarilor dar sint printre putinii care au ramas in viata. Si voi ramine!
De curind am descoperit democratia americana, sau ce a mai ramas din ea! Oricum e muuuult mai muuuult …decit ce avem noi in Romania ! USA nu este condusa de FBI + CIA, in niciun caz ! No way !!! Si nici macar de Corporatia ! Fiindca America are N Corporatii ! In plus, vorba unui prieten american bine asezat in Establishment, poporul american are peste 350 de milioane de arme sub perna! E dificil sa „bagi” in America o dictatura militara sau securistica ! Sau, daca o „bagi”, vine Sfirsitul Lumii !
Deci, ce sa alegem pe 11 Decembrie ?! Vorba romanului cu mintea cea de pe urma, „ceva care sa-i incurce” !
Sa fiti iubiti!
                                                      Radu Moraru
P.S.
Eu nu pot trai altfel decit sa fiu liber si sa scriu ce gindesc. Martor imi e Cel de Sus. Fiecare cu Generalul Sau ! Al meu e cel mai tare… Pina la urma si „democratia romaneasca” face parte tot din intortocheatele Cai ale Domnului… Recunosc, daca scriam acest articol in China, Rusia sau Turcia as fi fost arestat pe loc, fara ca articolul  meu sa apara vreodata pe FB-urile d-voastra ! Romania inca mai e locul in care gindesc, sint liber deci… exist !


================================================
Pe cine o sa votez la 11 dec. ?
Habar nu am .
Nicio formatiune politruca  nu ma convinge.
Probabil voi vota, ca de regula, negativ=anti psd/alde/pnl/pmp... , habar nu am insa in favoarea cui ..mai nepatat si cit de cit credibil,, TOTI is niste talhari ordinari=stilpii democratiei originale !
Daca-s constipat , deschid unele posturi TV private ( =WC media) si instant ma destup vazind aceleasi moace /slugi...sule/scule IMORALE-VENALE dar gras platite de catre eligibilii ciclic permutati .

E drept ca uitindu-ma la  hilara Clintoneasa & idiotul gargalagiu Trump imi vina sa borasc,  iar al ei 350 mil de prosti is mult mai muolti decit cei doar vreo 16 mil ramase slugi in Romania balcano-mioritic-pontoasa .Tristete globalist- iremediabila ?!  Lumea intreaga e prada imbecililor ??? Evident.


                                                                                     LPG

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu