miercuri, 26 octombrie 2016

Știința Explorări Baia Mare joacă acasă cu Tricolorul LMV Ploiești

Aflată încă în căutarea primei victorii din acest sezon, Știința Explorări are parte de un adversar foarte dificil și în etapa a 4-a a campionatului.
    Băimărenii vor juca acasă vineri, de la ora 18, cu ocupanta locului 2 în clasament, Tricolorul LMV Ploiești, formație care a acumulat maximum de puncte (9) după primele trei runde, la fel ca și lidera clasamentului Steaua București.
    Profitând de faptul că FRV a decis că din acest sezon echipele din divizia A1 pot să aibă un număr nelimitat de străini în lot, ploieștenii au transferat în această vară numai puțin de 7 străini: Goran Škundrić (Serbia, libero), Hiroshi Rosales Centelles (Cuba, extremă), Windson Ferreira Pedrosa (Brazilia, universal), Kostiantyn Riabukha (Ucraina, centru), José Manuel Carrasco Angulo (Venezuela, coordonator), Aleksandar Milivojević (Muntenegru, extremă) și Kostiantyn Zhylinskyi (Ucraina, centru). Din lotul cu care Tricolorul a jucat în sezonul precedent a fost păstrat și Vladan Aleksic (Serbia, centru), astfel că în acest moment formația antrenată de Sergiu Stancu și Mădălin Marinescu are sub contract cei mai mulți jucători străini (8) dintre toate echipele care activează în campionat.
    Partida Știința Explorări - Tricolorul LMV Ploiești va fi arbitrată de Tudor Pop (Cluj Napoca) și Daniel Hadade (Zalău), în timp ce observator FRV va fi Ioan Buhățel (Dej).
    Jocul va fi transmis LIVE-SCOR pe www.stiintaexplorari.ro.

                                                                                             Cristi SOMEŞAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu