vineri, 21 octombrie 2016

SELECȚIE 2002- Jucători de la 3 cluburi, în selecționata Ardealului de Nord

În urma acțiunii de selecție organizate în Oradea în 12 octombrie, șapte jucători din Maramureș au fost aleși să facă parte din selecționata zonală Ardealul de Nord, constituită din sportivi născuți în anul 2002 și provenind din județele Bihor, Sălaj, Satu Mare și Maramureș.
În 12 octombrie, în Oradea, a avut loc selecția celor mai talentați jucători născuți în anul 2002, cu sportivi provenind din Bihor, Sălaj, Satu Mare și Maramureș. În urma acestei acțiuni, pentru șapte dintre jucătorii maramureșeni a venit la Asociația Județeană de Fotbal Maramureș (AJFMM) convocare pentru următoarea etapă de selecție organizată de Federația Română de Fotbal.
Este vorba despre sportivii: Cristian Cuc (ASF Kiss Baia Mare), Denis Bolenyi (ASF Kiss Baia Mare), Denis Bora (ASF Kiss Baia Mare), Tudor Ugorciag (FC Mara Baia Mare), Davide Popșa (Plimob Sighetu Marmației), Eric Piroska (ASF Kiss Baia Mare), Alex Jula (ASF Kiss Baia Mare).
Aceștia vor participa marți, 1 noiembrie, începând cu ora 11.00, la următoarea acțiune de selecție. Cei mai buni 70 de jucători din județele Alba, Arad, Bihor, Bistrița-Năsăud, Caraș-Severin, Cluj, Hunedoara, Maramureș, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Timiș se vor întâlni la Salonta.
Jucătorii trebuie să se prezinte la teren la ora 10:00, având asupra lor ghete de fotbal pentru teren de iarbă și sintetic. Un rând de echipament de joc va fi pus la dispoziția sportivilor din Maramureș de către AJFMM.
Din partea FRF va participa Ion Geolgău, director al Departamentului de Scouting.       
Miza finală este alcătuirea lotului național format din copii născuți în 2002.

                                                                                   AJF Maramureş

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu