marți, 18 octombrie 2016

Şanse pentru Simona Halep !

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams (locul doi în clasamentul mondial) a anunţat, luni, că nu va participa la Turneul Campioanelor de la Singapore din cauza unei accidentări la umăr, notează site-ul oficial al WTA.
De cinci ori câştigătoare a Turneului Campioanelor, evenimentul care închide sezonul WTA, Serena s-a retras din aceleaşi motive medicale de la turneele din Asia. Williams a mai avut probleme la umăr şi înaintea competiţiilor de la Montreal şi Cincinnati. Serena Williams a participat în doar opt turnee în acest sezon şi a câştigat două titluri (la Roma şi Wimbledon), reuşind finale la Openul Australiei şi Openul Franţei. Americanca în vârstă de 35 de ani a câştigat 22 de turnee de Mare Şlem în carieră, egalând recordul germancei Steffi Graf în era Open. Totodată, Serena a egalat recordul all-time de săptămâni consecutive pe locul 1 în lume, 186.
Angelique Kerber, Simona Halep, Agnieszka Radwanska, Karolina Pliskova, Garbine Muguruza, Madison Keys şi Dominika Cibulkova s-au calificat deja pentru Turneul Campioanelor, care începe pe 23 octombrie şi se termină pe 30 octombrie.
                                                                                          Cristian LAURENŢIU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu