joi, 20 octombrie 2016

Regimul tehnocrat începe asaltul împotriva BOR și a valorilor naționale. Iohannis vrea cu orice preț ”parlamentul meu” și ”țara mea” supusă

Klaus Iohannis și ciracii săi tehnocrați au început asaltul final asupra Bisericii Ortodoxe, a credincioșilor creștini și împotriva valorilor naționale. Detașații cu slujba de la Bruxelles la Palatul Victoria au trecut la o altă etapă în ascuțirea luptei de clasă împotriva valorilor religioase și a patriotismului românesc, împreună cu ”noua securitate” a serviciilor de forță din justiție aflate sub comanda ambasadei americane și a ”cucuvelei mov”. Nu mai e de ajuns ca România să fie o subcolonie a intereselor marilor puteri și a Bruxellului, ci să devină doar o filială a multinaționalelor și Comisiei Europene. Recent, Klaus Iohannis a arătat că nu dă niciun preț pe valorile familiei și a celor 3000.000 de români care au semnat pentru căsătoria dintre femeie și bărbat. Klaus Iohannis, care are șapte case, dintre care două, preluate cu acte falsificate, nu înțelege ce înseamnă să procreezi, care se face în urma comuniunii dintre un bărbat și o femeie. Iohannis le răspunde naționaliștilor creștini și celor de dreapta care l-au votat cu frenezie în noiembrie 2014 că nu susține ”fanatismul religios”. Într-o declarație susținută miercuri seara, de la Palatul Cotroceni, înaintea plecării la summitul UE-Canada, care are loc joi si vineri la Bruxelles, șeful statului a spus că speră ca liberalizarea vizelor să aibă loc “într-un termen rezonabil”. Întrebat ce părere are despre modificarea Constituției în ceea ce privește interzicerea căsătoriilor între persoanele de același sex, Iohannis a spus că “trebuie să revenim la ceea ce se numește toleranță și acceptarea celuilalt”, adăugând că nu susține “fanatismul religios”. Reamintim că 3000.000 de români au semnat o petiție a Coaliției pentru Familie pentru ca să se precizeze în Constituție căsătoria dintre un bărbat și o femeie. Lucru care se pare că nu-l inspiră pe Klaus Iohannis.
Deja ”noua securitate” a serviciilor de forță în subordinea intereselor transnaționale au început asaltul. Pentru prima oară în istoria României, un episcop ortodox e pus sub control judiciar, urmând să-i fie puse cătușe și băgat la pușcărie ca în tenebroșii ani bolșevici 1950, care astăzi s-au reîntors sub forma regimului tehnocrat. IPS Teodosie e acuzat pe nedrept că a primit bani de subvenție, care nu i-a folosit în agricultură, ci pentru sprijinirea parohiilor ortodoxe și a preoților săraci. Dacă dădea banii la Microsoft via Cocoș sau la EADS, nu s-ar fi legat nimeni de Preasfinția Sa. Cetățenii americani sau germani sunt deasupra legilor în România. În realitate, IPS Teodosie se face vinovat că a susținut indirect PSD și valorile naționale. Prin această acțiune în forță a marionetei intereslor ambasadelor străine în țara noastră, Klaus Iohannis dă un semnal dur pentru BOR să nu mai sprijine indirect PSD și să nu mai apere valorile naționale și creștine din țara noastră. BOR și Academia fiind ultimele redute ale interesului național din România, SRI și SIE sunt conduse de foști bursieri Soroș, fapt ce spune multe. Avem informații că ”noua securitate” mov a regimului Iohannis-Cioloș-Bruxelles pregătește noi dosare înainte de alegeri împotriva unor personalități academice, religioase și jurnaliști patrioți, să nu mai cârtească la subjugarea neo-colonială a României față de interesele multinaționalelor și Comisiei Europene.
Dar Iohannis nu poate câștiga alegerile cu Cioloș, care nu candidează, să-și încerce electoral puterile, ci va fi numit premier apriori conform ordonanțelor venite de la Bruxelles, ci s-a aliat cu noul partid al multinaționalelor și intereselor companiilor străine din România: USR. Acest partid este un menaj al vechii și noii securități, o oaste de strânsură de atei și corporatiști, un comando de presiune protejat de către justițiarii din servicii, fără o ideologie de dreapta sau stânga, numai setea de putere în favoarea intereselor străine de neamul românesc. În fruntea USR sunt bursieri Soroș și persoane care au primit contracte de zeci de milioane de euro de la Bechtel, companie americană. Nu m-ar mira să fi luat bani și de la ruși acești Che Guevara ai politicii de azi. În fruntea USR Cluj e un ateu agresiv, amendat de CNCD. Unul dintre liderii Uniunii „Salvaţi România” a stârnit o revoltă online cu o înregistrare video adresată politicienilor şi Bisericii Ortodoxe Române. Bogdan Rădulescu, vicepreşedinte USR Cluj, cunoscut pentru prestaţia din emisiunea de comedie Epic Show de la Prima TV, foloseşte termeni duri într-un mesaj despre “relaţia dintre infecta politică românească şi mizerabila Biserică Ortodoxă”. Înregistrarea, publicată pe Youtube în urmă cu patru luni, a stârnit reacţii după implicarea lui Rădulescu în politică. Adrian Papahagi şi Theodor Paleologu au avut primele luări de poziţie, după care criticile s-au viralizat pe Facebook. “Vicepreședintele USR Cluj, într-un atac abject la Biserica Ortodoxă Română. E greu de ascultat și imposibil de justificat. Cred că Nicușor Dan și Clotilde Armand ar face bine să-l retrimită pe saltimbancul furibund la epicul lui show, iar apoi să-și ceară scuze de la vreo 20+ de milioane de ortodocși care, oricât le-ar displăcea multora, constituie majoritatea acestui popor. Poate acum înțelegeți de ce am spus că nu votez USR”, a scris Papahagi pe Facebook.Alegerile din 11 decembrie au rolul de a-i aduce lui Klaus Iohannis, pe lângă ”guvernul meu” de tehnocrați ca să lucreze pentru multinaționale și ”parlamentul meu” de specimene agresive împotriva BOR și a valorilor naționale, pentru ca România, în sfârșit, să devină un land, o filială a Bruxellului.
                                                                   Radu Ionescu – Jurnalul Românesc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu