joi, 27 octombrie 2016

INVITAŢIE pentru Antologia poetică „eCREATOR – vol. I”



Incepand DE ACUM vi se face invitatia sa colaborati pentru realizarea primei antologii literare poetice din seria „eCREATOR”, un proiect deja implementat in conditii grafice de exceptie.
Textele dvs le veti trimite NUMAI  pe adresa rosiianu@yahoo.com!
Ca si celelalte numere de revista aparute pana acum, volumul va aparea in formatul de manual scolar, 17 x 23 cm, conditii de lux, coperta dublucretat lucios, infoliat.
Interiorul va fi facut cu hartie alba de 80 gr, pentru o cat mai buna procesare a fotografiilor autorilor.
Absolut TOATE textele trimise pentru aceasta antologie vor fi publicate si pe versiunea on-line a revistei eCREATOR, respectiv www.ecreator.ro , dar se vor afla SI in vizorul nostru la realizarea urmatoarelor numere de revista.
AUTORII inscrisi vor fi inclusi in ordine alfabetica pentru a se evita orice discutie.
Cei INTERESATI - in functie de optiunea lor finala - vor vira suma afereanta in contul urmator:
Asociatia Social Cultural Crestina ECREATOR, reprezentata prin Ioan Romeo Rosiianu, presedinte.
Baia Mare, Maramures, cod 430251
bdul Bucuresti 21A/11
CIF 35520804
Swift RNCBROBU
Cont RO63 RNCB 0182149 09384 0001 deschis la BCR Sucursala Baia Mare.

Varianta 1 - Cei care ISI VOR REZERVA varianta minima de 5 pagini, VOR ACHITA in contul de mai sus suma de 150 lei si vor trimite cat mai curand pe adresa rosiianu@yahoo.com COPIE dupa dovada achitarii platii, impreuna cu 15 poeme, pentru ca in functie de lungimea acestora, sa li se acorde exact spatiul convenit. Textele vor fi insotite de 3 fotografii ale autorului si de un scurt CV literar al acestuia.  Pentru aceasta optiune, fiecare autor va primi acasa si doua exemplare din lucrare.

Varianta 2 - Cei care ISI VOR REZERVA varianta de 7 pagini, VOR ACHITA in contul de mai sus suma de 200 lei si vor trimite cat mai curand pe adresa rosiianu@yahoo.com COPIE dupa dovada achitarii platii, impreuna cu 20 poeme, pentru ca in functie de lungimea acestora, sa li se acorde exact spatiul convenit. Textele vor fi insotite de 3 fotografii ale autorului si de un scurt CV literar al acestuia.  Pentru aceasta optiune, fiecare autor va primi acasa si 2 exemplare din lucrare.

Varianta 3 - Cei care ISI VOR REZERVA varianta de 10 pagini, VOR ACHITA in contul de mai sus suma de 250 lei si vor trimite cat mai curand pe adresa rosiianu@yahoo.com COPIE dupa dovada achitarii platii, impreuna cu 30 poeme, pentru ca in functie de lungimea acestora, sa li se acorde exact spatiul convenit. Textele vor fi insotite de 3 fotografii ale autorului si de un scurt CV literar al acestuia.  Pentru aceasta optiune, fiecare autor va primi acasa si 5 exemplare din lucrare.

CEI INTERESATI SUNT RUGATI SA FACA ASTA pana cel mai tarziu data de 01.12.2016.

VOLUMUL va fi lansat initial in Baia Mare, DAR SE VOR FACE LANSARI in toate marile centre culturale ale tarii, ca sa poata participa toti cei inclusi, fiecare in zona lui.

                                                      IOAN ROMEO ROŞIIANU


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu