joi, 27 octombrie 2016

INVITAŢIE FORMIDABILII


 Data limita de înscriere la concursul international "Formidabilii" se prelungeste pana la 02.11.2016   
  
        Romconcept International Solutions organizează împreună cu partenerii săi externi, concursuri de cunoștințe teoretice din diverse domenii (cultură generală, matematică, istorie, geografie, limbă și literatură română, biologie, etc.) și aptitudini practice, în urma cărora vor fi premiați atât concurenții cât și unitățile de învățământ.
        Participând la Concursul Internațional “Formidabilii“ veți obține premii garantate pentru toți participanții,  veți obține diplomele certificate (semnate și ștampilate) de partenerii organizatori din fiecare țară participantă  ( România, Ungaria, Ucraina, Bulgaria), pentru a atesta caracterul internațional al competiției. 
        Fiecare participant va primi o diplomă și un cadou. Cadrele didactice vor primi acord de parteneriat la Proiectul Internațional trecut în lista de proiecte agreate de M.E.N.C.S. pentru anul școlar 2016-2017 și adeverințe. Concursul se adresează copiilor din învățământul preșcolar, primar și gimnazial!
        Pentru mai multe detalii puteți să mă contactați la numărul: 0751.025.293
        Fișa de înscriere completată puteți să o trimiteți pe adresa de mail:clara.sindili@girafarafa.ro sau clara.sindili@romconcept.ro. Ulterior, trimitem prin curierat caietele de concurs împreună cu premiile de participare. Taxele pentru concurs se achităramburs, în momentul primirii coletului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu