joi, 20 octombrie 2016

Europa League:Steaua Bucureşti - FC Zurich

                                Partida va fi transmisa in direct la Pro Tv si Dolce Sport 1.

FC Zurich este o echipa infiintata in anul 1896 si are in palmares 12 titluri de campioana si 9 Cupe ale Elvetiei. A fost de doua ori semifinalista in UEFA Champions League, in 1964 si 1977.

In sezonul precedent, FC Zurich a parasit prima liga din Elvetia, retrogradand in Challenge League, insa a reusit sa castige Cupa si astfel a obtinut calificarea in Europa League direct in faza grupelor.

Dupa 11 etape disputate in a doua liga din Elvetia, Zurich este pe primul loc in clasament, avand 8 victorii si 3 egaluri. In Grupa L a Europa League, in prima partida disputata in deplasare cu Villarreal, Zurich a pierdut cu 2-1, iar in a doua partida a invins-o pe Osmanlispor cu 2-1.

Steaua vine dupa o infrangere in campionat, 1-0 cu Gaz Metan, insa ramane lider dupa 12 etape (8 victorii, doua remize si doua infrangeri), cu un avans de trei puncte fata de echipa de pe pozitia a doua, CS U Craiova. In Europa League, stelistii au debutat cu o infrangere, 0-2 pe terenul lui Osmanlispor, iar in al doilea meci au terminat la egalitate cu Villarreal, scor 1-1, pe Arena Nationala.

Grupa L, clasament:
1. Villarreal (3-2) 4 puncte    
2. Osmanlispor (3-2) 3    
3. FC Zurich (3-3) 3    
4. FC Steaua Bucuresti (1-3) 1

Echipe probabile:

Steaua: Fl. Nita - Jakolis, Tamas, Tosca, Momcilovic - Muniru, Bourceanu - Ad. Popa, Boldrin, De Amorim - Golubovic (Tudorie). 

FC Zurich: Vanins - Brunner, Nef, Kecojevic, Voser - Yapi, Sarr - M. Kone, Buff, Schonbachler - Cavusevic. 

Meciul va fi condus la centru de ungurul Tamas Bognar.

                                                                                                               C.S.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu